Monica Egeberg, General Manager på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. okt. 2020
Tusen takk for en fantastisk hyggelig tilbakemelding! Den setter vi stor pris på i disse dager. Vi gleder oss til å se dere igjen!
Nydelig seng og veldig god frokost. Rommet var veldig lite iforhold til det jeg fant ut av på nettet, synes rommet var stusselig til å kalles 4 stjernes. Men alt i alt en fin overnatting pga mat og seng.
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør 397elisabeth om Scandic Vulkan
1 Takk, 397elisabeth
Monica Egeberg, General Manager på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020
Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi har dessverre måtte fjerne all pynt, puter, pledd og lignende fra rommene pga smittevern - det gir nok et dårligere inntrykk av rommet. Vi takker ellers for god tilbakemelding på rom og seng, og håper vi ses igjen om ikke lenge.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vulkan er et veldig fint område med restauranter og mathallen, kort vei til sentrum. Parkeringshus. Frokosten var veldig god. Sengene var gode og badet var fint. Hårføner ,strykejern og strykebrett. vi kommer igjen(-:
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør tlinden2017 om Scandic Vulkan
1 Takk, tlinden2017
Monica Egeberg, General Manager på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Dere er hjertelig velkommen tilbake nårsomhelst :-)
Vaage100
Anmeldt 8. september 2020
Spør Vaage100 om Scandic Vulkan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica Egeberg, General Manager på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020
Finnhansen2020
Anmeldt 8. september 2020