IngridEli79
Double room
1.7 km fra Scandic Vulkan
Få eksklusive fordeler
1.1 km fra Scandic Vulkan
Our lounge area on the second floor
1.4 km fra Scandic Vulkan
1.5 km fra Scandic Vulkan
Se flere hoteller i Oslo
1924 av 1 123 anmeldelser
Anmeldt 13. februar 2024

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Anmeldt 11. februar 2024

Hyggelig og imøtekommende personale! Skulle likevel ønske meg en smule mer ambisiøs frokost for veganere –for det må jo være flere veganere enn gjennomsnittet på dette hotellet(?) Mange måter å imponere på: hummus, baba ganoush, stekte tomater, kuttede tomater, pannekaker laget på havremelk og eplecidereddik, plantebaserte osteskiver...

Takk, victoriao873
Anmeldt 19. desember 2023

Det er litt... kjedelig å skulle dusje på kvelden og gå ut av dusjen og se det henger skitne håndkleder på badet som er rett og slett møkkete. 20% papir på dorull igjen, finger merker på deler av speilet ,lokk på dusjsåpe/Shampo ikke skrudd på , søppelpose manglet på rommet, samt lyspære (lite) lys nattbord defekt og deling av skjerm ikke fungerte på tv med nett. Det skulle være en Queen size seng, men er ikke det når den er stripset i bena og sprekk i midten. bruk litt tid på rom for se at alt er perfekt..

Dato for oppholdet: desember 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Solkammen
Gintare Raugalyte, Guest Services / Front Office på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2023

Hei vår kjære gjest Solkammen, tusen takk for tilbakemeldingen din. Team Vulkan setter pris på det og beklager på det sterkeste at romforholdene ikke svarte til forventningene dine. Alt er sjekket og fikset nå. Håper om at vi får å sjekke deg inn her på hotellet igjen. Ha en fin dag videre. Mvh, Service Manager Gintare

Anmeldt 3. desember 2023 via mobile enheter

Vi bestilte Superior rom, her er det kaffe, te og et lite kjøleskap på rommet. Stort rom med 2 gode stoler å sitte i. I tillegg er det tv, skrivebord med en stol på rommet. Det er 2 enkle senger og med dobbel overmadrass. Veldig god seng. Frokosten smakte nydelig. Genialt hotell å bo på om man skal i Mathallen eller på konsert på Vulkan Arena som ligger i samme bygg som hotellet. Eller kanskje det var nabobygget. Kort vei iallefall. Bare rett ned trappa og rundt hjørnet. Rema1000 , smak av Italia ligger i samme bygg som parkeringshuset. Her har man alt på ett sted. Hyggelige ansatte på hotellet også.

Romtips: Parkeringshus i nærheten, døgnpris 300 kr. Nær Vulkan Arena, Mathallen
Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, Godsetjente
Scandic Vulkan, Owner på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2023

Hej Godsetjente,
Tusen tack för att ni valde att bo hos oss på Scandic Vulkan och för att ni tog er tid att skriva en recension.
Vi är tacksamma för er feedback och väldigt glada att ni hade en fin helg med oss.
Hoppas vi får möjlighet att välkomna er tillbaka till Vulkan snart igen!

Varma hälsningar, Therese Fredriksson, General Manager och Team Vulkan

Anmeldt 28. oktober 2023

Dato for oppholdet: oktober 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av dets partnere.