“God sushi, ønsker ennå litt raskere service”
Anmeldelse av Sabi Sushi Vika

Sabi Sushi Vika
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 3. mars 2024 via mobile enheter

Veldig god sushi, men de brukte litt lang tid på oppfølging. De kunne med fordel vært litt raskere med drikke og å komme til bordet for oppfølging, litt lang ventetid. Uansett maten var veldig god og det er det viktigste og betjeningen var hyggelige. Jeg ville spist her igjen!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, KnutHaakonHansen
Airis Zapa, General Manager på Sabi Sushi Vika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2024

Dear Knut,
Thanks so much for choosing Sabi Sushi Vika. We are glad that you enjoyed our food.
We’re in the process of hiring extra staff to help us deliver excellent service all times of the day. Your feedback helps us to improve service for everyone.
We hope to see you again soon!

Anmeldt 5. februar 2024 via mobile enheter

Middelmådig mat. Overrasket over at stedet har såpass høy score. I tillegg relativt dyrt. Vi kommer ikke til å gå hit igjen.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, FromNorway64
Airis Zapa, General Manager på Sabi Sushi Vika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2024

Dear Guest,
Thanks so much for choosing Sabi Sushi Vika.
We are sorry to hear that your experience didn’t match your expectations. It was an uncommon instance and we’ll try to do better in the future.
Please feel free to reach out to us- airis@sabi.no. We’d greatly appreciate the opportunity to make things right and work toward earning back your business.

Anmeldt 13. desember 2023 via mobile enheter

Veldig god mat. Hyggelig og hjelspom betjening. Fine lokaler og lun atmosfære. Anbefales absolutt for en hyggelig matopplevelse.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Espen H
Airis Zapa, General Manager på Sabi Sushi Vika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2023

Hei Espen,
Tusen takk for den gode anmeldelsen! Vi er glad du satte pris på maten og atmosfæren. Dette vil vi dele videre til kokken og resten av temaet.

Anmeldt 12. august 2023 via mobile enheter

Veldig fornøyd, virker som at de tar glutenfrie ordre på alvor - noe som er viktig for meg med allergi. God mat som anbefales! ☺️

Dato for besøk: august 2023
Takk, Nora S
Airis Zapa, General Manager på Sabi Sushi Vika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2023

Hei Nora,
Tusen takk for din anmeldelse! Vi er glad du hadde en fin opplevelse. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!

Anmeldt 4. august 2023 via mobile enheter

Vennlig service og god mat. Variert meny med gode valg. Service innstilt og oppmerksom betjening. Vi hadde en hyggelig middag før kino.

Dato for besøk: august 2023
Takk, KristianK877
Airis Zapa, General Manager på Sabi Sushi Vika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2023

Hei Kristian,

Reisende som så på Sabi Sushi Vika, så også på

Har du vært i Sabi Sushi Vika? Del dine erfaringer!