“Italiensk mat av høy kvalitet, men det tok sin tid å få maten.”

Proseccheria Restaurant &Vinbar
Vurdert som nr. 186 av 1 636 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. juli 2022

Intim restaurant med liten plass mellom bordene. Hyggelig service. Mannen min spiste sin italienske livrett - porcinni - fylte "puter" med bacon og steinsopp, som han var veldig godt fornøyd med. Jeg spiste laks, som var riktig god, - og jeg som elsker poteter, var veldig glad over at jeg fikk 3 poteter. Jeg fikk blomkål, brokkoli og asparges som tilbehør, ved siden av pestosaus. Mannen min spiste tiramisu til dessert som smakte himmelsk. Jeg synes prisene har steget mye siden jeg var her i 2018, og det tok veldig lang tid før hovedrettene kom på bordet.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, Ingeborg56

Anmeldt 23. april 2022 via mobile enheter

Her må du ha god tid, selv om det ikke er fullt. Når vi spurte om pris på vin tok de det for bestilling. Maten kom etter en del venting ennå lenger venting for å rydde bordet. Har vært her flere ganger før men dette blir min siste

Dato for besøk: april 2022
Takk, Tourist42462536273
Anmeldt 22. mars 2022

Det var forhåndsbestilt mat til 17 stykker, da vi kom var ingenting annet ett bordet klart. Mannlig servitør var illsint, og meget oppfarende. Maten kom etter 1 time, og det var veldig små porsjoner, men god smak. Det var feil med noe av bestillingen og da var servitør truende og rev maten fra gjesten. All mat ble betalt av en og vi som hadde drikke gikk på oppfordring i disken for å betale, der var en hyggelig jente som forsøkte å dempe opp for den mannlige servitøren. Mye penger lagt igjen på en restaurant hvor vi åpenbart ikke var ønsket.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, maritbertheussenr
Anmeldt 19. mars 2022 via mobile enheter

Nydelig interiør og rolig atmosfære. Hyggelig betjening. Vi voksne spiste kjempegod ravioli til lunsj. Veldig mektig, men mannen kunne orket litt mer. Barna fikk en mild tomatsaus og pasta. Til og med yngstemann spiste opp hele den store porsjonen. Ikke den rimeligste lunsjen, men det er verdt pengene når totalopplevelsen er så fin. Vil tilbake hit! Føltes litt ut som å ta en snartur utenlands.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Majehagen
Anmeldt 16. november 2021

Flotte lokaler og beliggenhet, deilig mat og dessert- pasta kan de! Godt temperert barbera til. Avsluttet med panacotta og espresso. En fin opplevelse. Her skal jeg gå mer.

Dato for besøk: november 2021
Takk, oroenn

Reisende som så på Proseccheria Restaurant &Vinbar, så også på

Har du vært i Proseccheria Restaurant &Vinbar? Del dine erfaringer!