Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig spansk i Oslo”
Anmeldelse av La Sangría

La Sangría
Vurdert som nr. 79 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 40
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: En liten bit av Spania i Oslo! På La Sangría får du servert tradisjonelle tapas, samt spesialiteter som bacalao og paella. Menyen inneholder også et stort utvalg av kjøtt- og fiskeretter. Restauranten ble etablert i 1992 og drives av brødrene Juan Carlos og Fernando Perez. Miljøet på La Sangría er intimt og romantisk, med dempet belysning og spansk bakgrunnsmusikk. Ved lukkede selskaper er det mulig å bestille flamencodanser og gitarmusikk.
Anmeldt 14. november 2018

Her får du ekte spansk tapas i spansk miljø med spansk driver. God mat og hyggelig service gjør dette til en hyggelig spansk matopplevelse. Selvsagt med god spansk vin til.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (373)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 373 anmeldelser

Anmeldt 11. november 2018

Veldig hyggelig atmosfære, oppmerksomt personale, nydelig tapas. I det hele tatt et deilig spansk pusterom på en grå regnværsdag. Jeg kommer garantert tilbake

Dato for besøk: november 2018
Takk, HanneH923
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Meget koselig atmosfære. Maten var nydelig, alle i følget var storfornøyde. Topp service. Terningkast 6.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Mio8848
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thenewmail, Kundeansvarlig på La Sangría, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Tusen takk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig restaurant med hyggelig servitører. Spansk musikk i bakgrunn. Tapasen var god. Savnet pimentos de padron på menyen men ellers greit utvalg. Sangria var god. Synes maten var i dyreste laget for denne type restaurant.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, karibjer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var fem kollegaer som gikk hit etter et kurs. Vi hadde booket bord her fordi vi hadde lyst på tapas, og vi var ute etter en restaurant i nærheten av kurset. Jeg ble litt skeptisk etter å ha sett de siste anmeldelsene av stedet, men vi ble på ingen måte skuffet!
Jeg er enig med den som sier at brødet er på den litt kjipe siden, men resten av maten var kjempegod. Vi valgte den ferdige menyen med noen tilpasninger, etter god hjelp fra servitøren. Vi fikk masse mat, og alt var meget velsmakende.
Lokalet er rustikt og veldig spansk. Hadde de ikke snakket norsk rundt oss, kunne vi nesten glemt at vi satt på Holbergs plass.
Servicen var meget god. De var effektive og hyggelige.
Vi var kjempefornøyde med besøket, og jeg kommer garantert tilbake. Jeg har også anbefalt stedet videre til bekjente tapaselskere.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Mengha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Sangría, så også på

 

Har du vært i La Sangría? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din