Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spansk på sitt beste.”
Anmeldelse av La Sangria

La Sangria
Vurdert som nr. 65 av 1 691 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 65 - kr 349
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: En liten bit av Spania i Oslo! På La Sangría får du servert tradisjonelle tapas, samt spesialiteter som bacalao og paella. Menyen inneholder også et stort utvalg av kjøtt- og fiskeretter. Restauranten ble etablert i 1992 og drives av brødrene Juan Carlos og Fernando Perez. Miljøet på La Sangría er intimt og romantisk, med dempet belysning og spansk bakgrunnsmusikk. Ved lukkede selskaper er det mulig å bestille flamencodanser og gitarmusikk.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Autentisk spansk i Oslo. Super tapas og personlig, hyggelig service. Her går mange spanjoler bosatt i Oslo. Her kommer ikke alt samtidig, men i passende porsjoner. Her har de forstått det med en liten kunstpause mellom rettene. Prøv selv.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, frikkinorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (439)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5458 av 439 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Nesten all mat var veldig salt og det var støv over alt. Men det var hyggelig betjening og god service.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, N2444QXmorganh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Vi feiret bursdagen til kjæresten min her og der var upåklagelig mat og fantastisk service!
Veldig hyggelige lokaler. Vi har vært her før og kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Paalnesteby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2020

Kjempegod mat og helt fantastisk service.
Feiret bursdag her og ble utrolig godt tatt vare på.

Maten var klassisk tapas, og smakte veldig godt.

Anbefaller denne restauranten til alle!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, sigridsbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. mai 2020 via mobile enheter

Utrolig god 8 retters meny som ble bestilt via Letsdeal. Skulle ønske de hadde online booking istedenfor å sende Mail hvor man eventuelt kan skrive kommentar om at man bestilte via letsdeal. Men kommer gjerne tilbake uansett. Maten smeltet i munnen og var verdt prisen. Sangria var og utrolig god og kan anbefelas på det sterkeste :)

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, carocalll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thenewmail, Daglig leder på La Sangria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2020

Tusen takk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Sangria, så også på

 

Har du vært i La Sangria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.