Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et lite stykke Spania”
Anmeldelse av La Sangría

La Sangría
Vurdert som nr. 79 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 39
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: En liten bit av Spania i Oslo! På La Sangría får du servert tradisjonelle tapas, samt spesialiteter som bacalao og paella. Menyen inneholder også et stort utvalg av kjøtt- og fiskeretter. Restauranten ble etablert i 1992 og drives av brødrene Juan Carlos og Fernando Perez. Miljøet på La Sangría er intimt og romantisk, med dempet belysning og spansk bakgrunnsmusikk. Ved lukkede selskaper er det mulig å bestille flamencodanser og gitarmusikk.
Anmeldt 4. august 2020

God spansk mat og veldig hyggelig service. Et lite stykke Spania midt i Oslo. Vi kommer gjerne tilbake. Anbefaler Tortilla!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Stoten2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (373)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 373 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020

Dette er virkelig en spansk restaurant og anbefale meget god mat og god Service vi spiste tapas 8 retters med anbefalt vin i fra servitøren og Startet med en meget god Sangria
Vi kommer igjen snart og anbefaler et besøk hit.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 76kjellf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte 8 retters tapas ferdig laget meny via letsdeal.no!
Servitørene er kjempe imøtekommende og maten smakte helt utmerket.! Dette var mitt 2 besøk på knappe 2 måneder og gleder meg veldig til neste gang og :)

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, carocalll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Autentisk spansk i Oslo. Super tapas og personlig, hyggelig service. Her går mange spanjoler bosatt i Oslo. Her kommer ikke alt samtidig, men i passende porsjoner. Her har de forstått det med en liten kunstpause mellom rettene. Prøv selv.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Nesten all mat var veldig salt og det var støv over alt. Men det var hyggelig betjening og god service.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, N2444QXmorganh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Sangría, så også på

 

Har du vært i La Sangría? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din