Oslos dyreste spisested? Ikke verd prisen.
Bodde på hotell like ved og fikk lyst å prøve. På menyen ute står det Paella for 2 kr. 390,- Når du får meny inne etter å ha satt deg kommer det fram at prisen er pr.pers, altså 800,- Våre store tenåringer hadde lyst på paella så vi bestilte det sammen med noen tapasretter til oss voksne. 45 min. er minst 15 min. for lenge å vente på maten, men paellaen smakte bra, men tapasrettene var ikke noe å skryte av; skuffende at brød og båtstekte poteter kommer fra frysedisken på Rema, og kanskje kjøttbollene også..., kun tomatsausen de var i gjorde smaken grei nok. Stekte scampi i hvitløksaus var gode.
Hyggelig servitør, så ikke noe å utsette på servicen. Men nesten dobbelt så dyr middag som alle de andre steder i Oslo på 5 dager, og vi har bare vært på gode steder, bl a kjente Italienske restauranter.
Anbefaler ikke La Sangria pga prisnivået og ujevn kvalitet. Noe var svært godt, men simpelt med oppvarmet frossenmat fra en dagligvarebutikk.