“En Spansk resturant midtbanen Oslo som anbefales.”
Anmeldelse av La Sangria

La Sangria
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: En liten bit av Spania i Oslo! På La Sangría får du servert tradisjonelle tapas, samt spesialiteter som bacalao og paella. Menyen inneholder også et stort utvalg av kjøtt- og fiskeretter. Restauranten ble etablert i 1992 og drives av brødrene Juan Carlos og Fernando Perez. Miljøet på La Sangría er intimt og romantisk, med dempet belysning og spansk bakgrunnsmusikk. Ved lukkede selskaper er det mulig å bestille flamencodanser og gitarmusikk.
Anmeldt 10. desember 2023 via mobile enheter

Vårt besøk var en fornøyelse.
Vi ble vel mottatt og vist til et greit bord. Litt trangt, men slik er lokalet. Intimt og hyggelig atmosfære.
Vi fikk rask betjening på drikke og spørsmål om hva vi ønsket å spise.
Maten kom raskt på bordet.
De fire rettene vi valgte var gode og varme med utsøkt smak.
Husets hvitvin var lett og god. Anbefales.
Vi ble overrasket med dessert med lys på pga feiring.
Dessertene var gode.
En meget positiv opplevelse.
Tapasrettene anbefales.
Og servitørene var hyggelige og gjorde en god jobb.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, trondv850
Fernando Perez, Daglig leder på La Sangria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2024

Tusen takk for den fine anmeldelse

Anmeldt 18. november 2023

Dette ble en fantastisk kveld med autentisk spansk tapas og drikke. Veldig god mat og rause porsjoner. Vi ble godt ivaretatt og kommer tilbake.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Frode Ø

Tusen takk for den fine anmeldelse. Vi prøver hele tiden at våre gjester skal oppleve restaurant som du gjorde.
Takk og velkommen igjen.

Anmeldt 27. oktober 2023

Jeg var her sammen med mine gode venninner Ruth og Turid. Dette var en skuffende opplevelse. Brødet var fra frist price, kyllingen var smakløs og potetene fra frysedisken på butikken. Prisen var også stiv. Da vi sa fra om vår opplevelse fikk vi også kjeft fra servitøren. Kommer nok ikke tilbake.

Dato for besøk: oktober 2023
2  Takk, Brith H
Fernando Perez, Daglig leder på La Sangria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2023

Beklager at dere opplevde deres besøk på den måte ,

Dere ble spurt under veis om at alt var bra , og vi fikk ingen klage ,
Dere spiste opp alt og klagen kom når dere fikk regning ,
Vår servitør informerte dere om å kontakte ledelsen via E-mail , men de ser ut at dere valgte " the hard way" via Tripadvaisor .

Vi har aldri været aggressiv eller kjeftet på våre gjester.

Anmeldt 27. oktober 2023

At dette er Oslos topp tre tapasrestauranter kan jeg ikke forstå. Skuffende matopplevelse og overpriset mat fra FirstPrice. Hadde forventet hjemmelaget spansk mat og god service når de trossalt har drevet med restaurantvirksomhet i over 30 år. Fikk servert ferdigkjøpte rundstykker, potetbåter fra frysedisken og smaksløs kylling. Da vi sa i fra om maten opplevde vi at servitøren ble aggressiv og kjeftet tilbake.

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, Ruth4578

Beklager at dere opplevde deres besøk på den måte ,

Dere ble spurt under veis om at alt var bra , og vi fikk ingen klage ,
Dere spiste opp alt og klagen kom når dere fikk regning ,

Vi har aldri været aggressiv eller kjeftet på våre gjester.

Anmeldt 21. oktober 2023 via mobile enheter

NB! Jeg ønsker gjerne svar fra restauranten så dere kan bekrefte eller avkrefte angående matvarene deres.
Det har tatt meg lang tid å skrive denne anmeldelsen fordi jeg ble så ekstremt skuffet og oppgitt over denne opplevelsen. Jeg hadde gledet meg lenge til å spise her da spansk tapas er en favoritt . Maten vi ble servert her var en vits. ‘Brød gratinert med aioli’ var understekte fine first Price - rundstykker med en smakløs saus på. ‘Stekte poteter med chili tomatsaus’ var poteter som veldig klart var ferdigkuttede fra en pose i fryseren og sausen var mer som en svak chilimajones. Sopp-retten med hvitløk var laget av hermetisert sopp - eller så var det bare en usedvanlig slimete sopp. Kvaliteten på maten var så ekstremt dårlig at jeg forstår ikke hvordan dette stedet har 4 stjerner her på Tripadvisor. Håper virkelig vi bare hadde en uheldig runde med matleveransen!! Om man stiller spørsmål til at jeg ikke sa ifra på stedet, så var det et barn som var servitøren vår - så det hadde jeg ikke hjerte til å gjøre.
Håper virkelig vi hadde et feil inntrykk fra dette stedet og bare kom på en dårlig dag. Jeg får dårlig samvittighet av å skrive en så dårlig review, men dette måtte komme frem.

Dato for besøk: august 2023
2  Takk, faentadette
Fernando Perez, Daglig leder på La Sangria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2023

De alle fleste har en hyggelig opplevelse når de besøke oss.
Det var ikke ett barn som serverte deg. Men en veldig hyggelig ung mann, min nevø.
Du SKULLE ha sagt fra på stedet. Og hovmester hadde rettet opp dine bekymringer.

Reisende som så på La Sangria, så også på

Har du vært i La Sangria? Del dine erfaringer!