Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt grei”
Anmeldelse av Fiskeriet Youngstorget

Fiskeriet Youngstorget
Vurdert som nr. 73 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Lang vente tid på mat, og det var flere retter dem ikke hadde på menyen da vi besøkte. Kjempe kjedelig , helt grei smak.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, paragonlala
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 108)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 1 108 anmeldelser

Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Forventer fersk mat fra en fiskerestaurant. Direkte ufresch salat, sannsynligvis gammel. Kjøpt på utsalg på flyplassen.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Departure781178
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018

To som forsøkte lunsj med fiskesuppe. Vi var usikre på om den var kremet eller ikke. Jeg har spist posesuppe som har smakt meg bedre. Helflaske "farris" fra sodastreem kostet 75,-! Hyggelig og rask service tross stinn brakke. Lenge til neste gang! Savner Erling Moe!

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, aslamot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018

Lite lokale med adskildt butikk og restaurantavdeling. Enkle fiskeretter. Bra utvalg av drikke. Tidvis uklart om en venter på ledig bord eller ønsker å kjøpe en halv torsk. Take away i butikkdelen. Kø begge steder en onsdag ettermiddag i førjulstid. Alle bak diskene hadde god tid...Endte da med en ta med fiskeburger. Lang ventetid, og intet oplyst om dette. Burgeren var saftig og god den...

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Jeg spiste fish & chips og var aldeles kjempefornøyd. Betalte NOK 178,- for maten.
God mat og gode råvarer til greie priser. Delikat. Grei service.
Et greit alternativ for den som ønsker sjømat!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskeriet Youngstorget, så også på

 

Har du vært i Fiskeriet Youngstorget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din