Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj for to ”
Anmeldelse av Fiskeriet Youngstorget

Fiskeriet Youngstorget
Vurdert som nr. 73 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her å spiste lunsj, noe som var veldig godt. Jeg bestilte blåskjell og kjæresten bestilte fish and chips. Hyggelig betjening og rene lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, marteid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 108)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 108 anmeldelser

Anmeldt 11. mars 2020 via mobile enheter

God fiskemat til en grei pris fra en passelig stor meny. De har få bord og bare drop-in. Noe lang ventetid på maten.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, siljefik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2020 via mobile enheter

Vel verdt å vente litt for å få bord. Stedet ligger lagelig til etter å ha vært på Sound of Music på Folketeateret. Gode fiskeretter til en grei pris.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, BeritL_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

Vil bare takke for den gode maten
og finner ikke noe å trekke for

At det fullt med gjester og litt ventetid vitner bare om at noe er bra

Koselig og intimt spisested med hyggelige å dyktige servitører

Jeg tittet litt på rettene de kom med til andre gjester og kommer derfor tilbake

Dessverre kan jeg ikke si like mye bra om blinddaten jeg var på men heldigvis er det mere fisk

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, GisleLeonard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2019

Lite, men koselig. Dette er stedet for et fiskemåltid. På dagen er det både fiskeutsalg og kafe. På kvelden gjøres det om til restaurant. Min favoritt her er fish and ships, eller prøv noe annet velsmakende. Kan anbefales.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskeriet Youngstorget, så også på

 

Har du vært i Fiskeriet Youngstorget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din