“God mat og god service ”

New Delhi Indian Kitchen & Restaurant
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: New Delhi drives av Familien Singh fra den nordindiske delstaten Punjab. Det punjabske kjøkken et naturlig midtpunkt på menyen, men resturanten serverer retter fra hele India. Det punjabske kjøkken kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter.
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

En av de nyere restauranter i et av de fineste strøkene i Oslo. Lammekjøttet smakte perfekt, det ble servert med ris og indisk flatbrød med 3 forskjellige sauser. Det er god stemning og god service.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, peterandrasc2017

Anmeldt 4. januar 2019

Fredag kveld med familen på "nye" New Delhi på Tjuvholmen. Fantastisk mat og super betjening i svært så hyggelige lokaler.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, anders0103
Anmeldt 7. desember 2018

Elendig opplevelse! De flyttet inn etter Pink Elephant, men de klarte på INGEN måte å ta over stafettpinnen. Maten var MIDDELMÅDIG, og servisen var helt FRAVÆRENDE. Vi fikk aldri oppmerksomhet fra kelnerne, og når vi fikk, hadde de ikke tid til å ta imot bestillinger... Aldri har jeg blitt SÅ SKUFFET på Tjuvholmen/Aker Brygge. Fraråder ALLE å dra dit. Utrolig skuffende. Ikke gjør samme tabbe som oss!

7  Takk, Jon Erik B
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 5 personer som var ute å spiste middag. Vi ble godt mottatt og fikk gode vintips til en smakfull og innholdsrik meny.

Vennlig betjening som kunne jobbe sin. Super mat og veldig god vin som passet til maten etter oppfordring fra servitørene.

Takk, Eilev M
Anmeldt 12. november 2018

Ny adresse: Tjuvholmen allé 2, åpnet fredag 9.november 2018.
Søndag 11.november dro vi for å inspisere, og ja, forventningene var SKYHØYE, etter årevis med deilig mat, servert av den hyggelige familien Singh.
Denne gang er den alltid hyggelige Baljit som er sjef, og duverden... Jeg tror han har truffet inner-10-eren...
Stort utvalg av indisk lessk til far, kurant utvalg av vin til mor.
Og maten!
Perfekt start med det tynne brødet (som jeg aldri husker navnet på), og store hovedretter, hvor vi byttet ut den vanlige kyllingen med den GRØNNE.
Nydelig.
Nanbrødet var akkurat som det skal være, alltid korrekt laget her :-)
God og mett, helt klart, og vi kommer garantert tilbake.

1  Takk, ArneBob

Reisende som så på New Delhi Indian Kitchen & Restaurant, så også på

Har du vært i New Delhi Indian Kitchen & Restaurant? Del dine erfaringer!