Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spennende Indisk”
Anmeldelse av New Delhi

New Delhi
Vurdert som nr. 225 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 23 - USD 90
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: New Delhi drives av Familien Singh fra den nordindiske delstaten Punjab. Det punjabske kjøkken et naturlig midtpunkt på menyen, men resturanten serverer retter fra hele India. Det punjabske kjøkken kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Har ikke mest erfaring med Indisk mat, men ønsket å prøve denne etter at den var flyttet inn i kule lokaler på Tjuvholmen.
Det ble en positiv overraskelse. Vi kunne velge flere retter slik som vi liker slik at vi kunne få smake på flere spennende ting på menyen. Har ingen ting å utsette på noe av maten.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, stefanw989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (613)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8286 av 614 anmeldelser

Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

En av de nyere restauranter i et av de fineste strøkene i Oslo. Lammekjøttet smakte perfekt, det ble servert med ris og indisk flatbrød med 3 forskjellige sauser. Det er god stemning og god service.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019

Fredag kveld med familen på "nye" New Delhi på Tjuvholmen. Fantastisk mat og super betjening i svært så hyggelige lokaler.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, anders0103
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2018

Elendig opplevelse! De flyttet inn etter Pink Elephant, men de klarte på INGEN måte å ta over stafettpinnen. Maten var MIDDELMÅDIG, og servisen var helt FRAVÆRENDE. Vi fikk aldri oppmerksomhet fra kelnerne, og når vi fikk, hadde de ikke tid til å ta imot bestillinger... Aldri har jeg blitt SÅ SKUFFET på Tjuvholmen/Aker Brygge. Fraråder ALLE å dra dit. Utrolig skuffende. Ikke gjør samme tabbe som oss!

Dato for besøk: november 2018
7  Takk, Jon Erik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 5 personer som var ute å spiste middag. Vi ble godt mottatt og fikk gode vintips til en smakfull og innholdsrik meny.

Vennlig betjening som kunne jobbe sin. Super mat og veldig god vin som passet til maten etter oppfordring fra servitørene.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Eilev M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på New Delhi, så også på

 

Har du vært i New Delhi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din