Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste indisk i Oslo”
Anmeldelse av New Delhi

New Delhi
Vurdert som nr. 106 av 1 570 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 20 - USD 80
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: New Delhi drives av Familien Singh fra den nordindiske delstaten Punjab. Det punjabske kjøkken et naturlig midtpunkt på menyen, men resturanten serverer retter fra hele India. Det punjabske kjøkken kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter.
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Perfekt mat i kjempe koselig lokale. Stort utvalg på menyen om man føler for indisk streetfood eller tradisjonell mat. Anbefales virkelig

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, marrern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (689)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

118122 av 689 anmeldelser

Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig god mat og veldig koselig sted å sitte! Arbeiderne er flinke og hyggelige. Beste indiske resturanten i Oslo

Dato for besøk: januar 2019
Takk, donikakastrati
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Har ikke mest erfaring med Indisk mat, men ønsket å prøve denne etter at den var flyttet inn i kule lokaler på Tjuvholmen.
Det ble en positiv overraskelse. Vi kunne velge flere retter slik som vi liker slik at vi kunne få smake på flere spennende ting på menyen. Har ingen ting å utsette på noe av maten.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, stefanw989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

En av de nyere restauranter i et av de fineste strøkene i Oslo. Lammekjøttet smakte perfekt, det ble servert med ris og indisk flatbrød med 3 forskjellige sauser. Det er god stemning og god service.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. januar 2019

Fredag kveld med familen på "nye" New Delhi på Tjuvholmen. Fantastisk mat og super betjening i svært så hyggelige lokaler.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, anders0103
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på New Delhi, så også på

 

Har du vært i New Delhi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.