Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste indiske i Oslo”
Anmeldelse av New Delhi

New Delhi
Vurdert som nr. 225 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 23 - USD 90
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: New Delhi drives av Familien Singh fra den nordindiske delstaten Punjab. Det punjabske kjøkken et naturlig midtpunkt på menyen, men resturanten serverer retter fra hele India. Det punjabske kjøkken kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Beste indiske i Oslo. Nydelig mat, god stemning og toppnservice. Spiste okra fries og Butter Chicken. Topp klasse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, scheihansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (613)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 614 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Dette var absolutt første og siste gang vi spiser her. Skuffet over maten og det så ut som servitørene og hovmesteren ikke kommunisere seg i mellom. Samtlige kom og spurte om vi trenger barnestol og om maten smaker. Har selv jobbet i restaurant bransjen, og slik oppførsel oppleves som mas av kundene!

Tilbake til maten, alle som skryter av maten må nesten ta seg en tur til de mange andre indiske restaurantene i byen. Overpriset og dårlig mat. Eneste pluss med maten var forretten.

Dato for besøk: juli 2020
5  Takk, FAHIQB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Hadde et fantastisk godt måltid med indisk mat på denne restauranten på Tjuvholmen. Hyggelig resturant og god service og greie priser. Kan virkelig anbefale å dra hit.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, HanneP501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fikk anbefalt denne restauranten og den levde opp til våre forventninger. Nydelig mat og god service. Vi hadde bestilt bord, tror ikke vi hadde fått plass ellers.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, elisabethsletten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

New Delhi er uten tvil en av de aller beste restaurantene i Oslo. Nydelig mat, hyggelig service, koselig atmosfære og nesten alltid fullt. Jeg spiser gjerne både lunch og middag her - og tar ofte med venner og familie. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
    • Service
    • Mat
1  Takk, Stormen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på New Delhi, så også på

 

Har du vært i New Delhi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din