Vi (2.venninner) hadde bestilt bord på forhånd. Etter bare 5 minutter kommer servitøren/hovmesteren? til bordet og spør hva vi skal ha. Vi understreker at vi trenger litt mer tid, han kommer tilbake ca 5 minutter senere og spør igjen. Vi vurderer om vi skal velge 3 retters - for 599, -. Vi spesifiserer etter at vi har bestilt en forrett, hovedrett og 1 glass rødvin hver at det blir 2 retter isteden for. Vi var tydelig på at det var 2 retter vi ville ha. Vi får gode forretter og hovedretter. Når servitøren ber om dessert sier vi klart nei og at vi ikke orker, servitøren blir da tydelige skuffet og oppgitt i kroppsspråket.
Etter en stund kommer servitøren med 2 shots til oss (vi sitter litt forvirret og forstår ikke at dette er desserten). Vi hadde heller ikke bedt om dessert - vi sa jo tydelig nei!
Servitøren hadde da uoppfordret gitt oss 2 shots (spurte ikke engang hva vi ønsket til dessert). Hadde vi visst at det var desserten hadde vi jo valgt noe selv. Da vi fikk regningen var vi tydelig på at vi ikke var enige om å få dessert, retter, servitøren sa at vi ikke kunne komme etterpå og si vi ikke ønsket dessert (vi sa jo vi skulle ha 2 retter og sa nei til dessert). Servitøren oppleves kverulerende og kranglete, han slår av ca. 42 kroner på hver av oss. Ufin opplevelse rett og slett.