“Ikke bruk pengene dine her”

New Delhi Indian Kitchen & Restaurant
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: New Delhi drives av Familien Singh fra den nordindiske delstaten Punjab. Det punjabske kjøkken et naturlig midtpunkt på menyen, men resturanten serverer retter fra hele India. Det punjabske kjøkken kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter.
Anmeldt 28. mai 2023

Ikke bruk pengene dine her. Jeg spurte om ekstra ris og fikk stygt blikk tilbake av den ansatte som tok oss imot. Maten var kald, og ikke stekt ordentlig. Hadde ingen smak heller. Rett og slett dårlig kundeservice. Hadde ikke anbefalt noen om å kaste bort tiden sin eller pengene sine her.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Mizgin N

Anmeldt 19. mars 2023 via mobile enheter

Herlig indisk mat deilig stemning, god service. Man sitter rett i tett, fine inndelinger gjør det veldig fint. Et sted man får det man forventer og den oppleves som indisk.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, jonrO8866CF
Anmeldt 18. mars 2023 via mobile enheter

Sykt dårlig mat og service. Hold dere unna. Resturanten ringe meg og kjeftet pga jeg hadde gitt terningkast 1. hond dere unna

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, torerikkrisriansen
Anmeldt 20. februar 2023 via mobile enheter

Vi var 10 personer som spiste og 7 av oss ble dårlig i magen. Vi merket det bare noen timer etter maten.

Siden vi var så mange måtte vi forhåndsbestille maten, men det hjalp ikke. De tok uansett bestillingen ved bordet og selv da klarte dem å gjøre feil.

Vi ba om sterk mat, men det fikk vi ikke.

De hadde heller ikke plass til barnevogn og de hadde heller ikke nok barnestol.

Anbefaler IKKE dette stedet.

Dato for besøk: februar 2023
2  Takk, Inspiration395215
Anmeldt 19. februar 2023 via mobile enheter

Vært her mange ganger og det er god mat her men denne gangen var det uhørt stressende. Har også følt tidligere at de vil ha oss fort ut etter inntatt måltid men denne gangen var det ekstremt.
Hadde bestillt bord for 5 til kl. 18.00, maten kom fort men de begynte å ta av og vaske bordene før alle var ferdigspist, tok av nanbrød, da sa vi ifra,surret rundt oss som bier. Bestillte kaffe og vi vurderte dessert men det rakk vi ikke. Hadde fortsatt fulle glass og kopper da kelner sa at hvis vi ikke skulle ha noe mer ville de at vi skulle betale da det var så mange som ventet på bord, han ville ikke stresse oss men de satt og ventet i baren!! Da var kl.19.15. Helt uhørt, stressende og bare irriterende kveld som egentlig skulle vært en koselig familiemiddag☹️ Blir nok en annen restaurant neste gang dessverre.

Dato for besøk: februar 2023
1  Takk, trineg2023

Reisende som så på New Delhi Indian Kitchen & Restaurant, så også på

Har du vært i New Delhi Indian Kitchen & Restaurant? Del dine erfaringer!