“Overkokt lam, dårlig service.”

New Delhi Indian Kitchen & Restaurant
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: New Delhi drives av Familien Singh fra den nordindiske delstaten Punjab. Det punjabske kjøkken et naturlig midtpunkt på menyen, men resturanten serverer retter fra hele India. Det punjabske kjøkken kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter.
Anmeldt 11. desember 2023 via mobile enheter

Utrolig synd, fikk veldig dårlig service. Bestilte lam chops, det var overkokt,
Klarte ikke spise den, bestilte noe nytt og sa jeg kunne betale forrige rett men måtte ha noe annet. De brukte over 40 min på å komme med maten. Jeg kommer aldri tilbake. Opplevelsen var ikke bra, for å si det mildt.

Dato for besøk: august 2023
2  Takk, Juliana C

2024 av 776 anmeldelser

Anmeldt 1. desember 2023 via mobile enheter

Vi hadde bord kl 18.00. De var raske med å ta bestilling og stresset veldig på at vi skulle bestille raskt. Maten var forsåvidt grei nok, men kjøttet var hardt og ikke mørt. Rett etter hovedretten kl 19.20 ble vi spurt om vi ville betale. Vi bestilte mer drikke og 5 min etter spurte de på nytt om vi ville ha regningen. Vi følte nærmest at de ville få oss ut fortest mulig for å kunne ta imot nye gjester. Kort fortalt utrolig dårlig service! Kommer ikke til å gå tilbake til denne restauranten igjen. Det finnes mange mye bedre restauranter som serverer indisk mat i Oslo.

Dato for besøk: desember 2023
1  Takk, silwamy
Anmeldt 25. november 2023 via mobile enheter

Utrolig god mat og hyggelig service. Desserten var spennende og smakene var gode. Kommer gjerne igjen. Musikken var kanskje den som ble litt for støyende og ensidig.

Takk, psyk14
Anmeldt 18. november 2023

Ikke velg å ha julebordet ditt her. Du får 2 timer, og det hadde vært helt problemfritt hvis det hadde vært opplyst ved bestilling.
Regningen kan ikke deles. Vi var 17 personer, og kjøpte diverse drikkevarer utenom maten. Det skapte litt kaos da vi skulle gjøre opp. En av oss tok hele regningen, og det ble masse styr med Vipps. Desserten ble servert 5 min før «tiden var ute», og vi ble anmodet om å gå. Maten var ok, men tittelen Oslo’s beste indiske restaurant er det overhodet ikke for meg.

Takk, Margaret F
Anmeldt 9. november 2023 via mobile enheter

✨New Dehli Tjuvholmen ‼️ Topp atmosfære, mat, service og en leder med hjerte av gull✨🍴

Jeg hadde nylig gleden av å besøke en ekstraordinær indisk restaurant som ikke bare serverer deilige retter, men også den sanne ånden av medmenneskelighet.
Fra øyeblikket du trer inn, ønsker atmosfæren deg velkommen.
Menyen er en symfoni av smaker, hver rett håndlaget med presisjon og autentisitet.
Det som imidlertid skiller dette stedet ut, går utover de deilige rettene og den innbydende atmosfæren. Den karismatiske lederen, Baljit Singh, ikke bare styrer et team som er forpliktet til enestående service, men har også startet en beundringsverdig innsats for å bidra til de som trenger det mest.
I dag gikk restaurantens omsetning til å støtte menneskene berørt i Gaza. Dette ærverdige initiativet reflekterer en dyp følelse av samfunnsansvar og et genuint ønske om å gjøre en positiv forskjell.
Jeg anbefaler helhjertet New Dehli Tjuvholmen ikke bare for kulinariske gleder, men også for å være et fyrtårn av sjenerøsitet og samfunnsstøtte. I en verden der hvert måltid kan utgjøre en forskjell, blir å spise her en opplevelse som nærer både sjelen og viljen til å gi.
Tommel opp for Baljit Singh og hele teamet på New Dehli Tjulvholmen for å gjøre et måltid til en virkelig meningsfull opplevelse. 🙌🏽🌍🍲🇵🇸❤️

Takk, Inspiration612500

Reisende som så på New Delhi Indian Kitchen & Restaurant, så også på

Har du vært i New Delhi Indian Kitchen & Restaurant? Del dine erfaringer!