“Det ser indisk ut, men smaker ikke lenger indisk mat”

New Delhi Indian Kitchen & Restaurant
Vurdert som nr. 110 av 2 114 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: New Delhi drives av Familien Singh fra den nordindiske delstaten Punjab. Det punjabske kjøkken et naturlig midtpunkt på menyen, men resturanten serverer retter fra hele India. Det punjabske kjøkken kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter.
Anmeldt 1. august 2024

Vi var på restauranten for noen dager siden. Det var fiasko på mange måter. Fra første stund plasserte de oss på et bord uten noe særlig belysning. Vi kunne nesten ikke se hverandre. Det var merkelig fordi det var bare ett par kunder. Vi ba om å bli omplassert og fikk det til slutt. Da maten kom ble skuffelsen enda større. Både kylling og lam var skikkelig tørr. Sausen var kald og smakte langt i fra Tika Masala. Det var nesten som vi fikk tomat suppe. Så fikk vi sausen i en såpass liten skål som vi aldri har sett lignende på andre indisk restauranter. Nan brød var brent, så brent at det var ikke lenger definert som mat. Sausen til lam gosht smakte så syrlig som om de hadde tatt en hel sitron og bare presset så hardt de kan for å gjenopplive gammel saus som ble lagd noen dager siden. Vi hadde gledet oss til denne middagen fordi det var lenge siden vi var ute å spise indisk mat. Vi har fulgt og spist mange ganger hos New Dehli, til og med den gangen restauranten var i Karl Johan, men dette blir vår siste gang da det ikke lenger smaker indisk, men bare tørt kjøtt, brent brød, tomat- og sitron saus. Stor skuffelse.

• Atmosfære
Takk, AN2N1O

Anmeldt 11. juli 2024 via mobile enheter

Fantastisk god mat og veldig god service! Koselig stemning og fin atmosfære. Iskremen med kokos anbefales virkelig! Beste jeg har smakt!

Takk, NorwegianGroup
Anmeldt 4. juli 2024 via mobile enheter

Her får du alt du ikke ønsker:
Uengasjert betjening
Lange ventetider, særlig mellom forrett og hovedrett
Kald mat
Dessverre hjelper det ikke at det har vært bra her tidligere.
Vi kommer ikke tilbake.

Takk, SDtraveller55
Anmeldt 29. juni 2024

Vi hadde booket bord for kl 17, og to av oss kom kl 17:30 fordi det skulle være en overraskelsesfest for meg. Fra det øyeblikket vi ankom, ble vi møtt med uhøflig personale som gjorde det klart at vi ikke var velkomne. Han begynte å kjefte på oss, og ødela hele overraskelsen. I mens vi spiste maten vår kom det en ny ansatt annenhver 10 minutt som sa vi måtte dra snart. Har aldri i mitt liv opplevd noe sånt.
Ps: det å gi bursdagsbarnet dessert etter å ha skjelt ut alle sammen skulle bare mangle. Det er noe alle restauranter gjør, ikke bare New Dehli. ALDRI spis her

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Kim K
Anmeldt 23. juni 2024

Stort utvalg av forskjellige indiske retter, god hjelp fra betjeningen til å lete fram. Også flere melkefri alternativer. Spør også om anbefalt øl til maten.
Helt fullt en lørdag kveld så bestill nord!

Dato for besøk: juni 2024
    • Atmosfære
Takk, Thomas L

Reisende som så på New Delhi Indian Kitchen & Restaurant, så også på

Har du vært i New Delhi Indian Kitchen & Restaurant? Del dine erfaringer!