Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok italiener”
Anmeldelse av Trattoria Popolare

Trattoria Popolare
Vurdert som nr. 148 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Italiensk trattoria i den gamle direksjonsbygningen på Schous bryggeri, nederst på Grünerløkka. Popolare betyr folkelig, og det er en folkelig atmosfære som råder i de uformelle lokalene over to etasjer. Trattoria Popolare er inspirert av det autentiske italienske kjøkkenet,med ferske råvarer og rene smaker. På menyen finner du antipasti, fersk pasta laget på huset, klassiske nord-italienske retter og enkle retter fra Sør-Italia. Vinkartet inneholder over 600 viner fra hele Italia. Bordreservasjoner tas imot til 2. etasje tirsdag-lørdag, men i 1. etasje er det kun drop-in hver dag.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

En av de populære italienerne i byen. Men usikker på om den holder toppen fortsatt. Selv om ny og fresh i annen etasje holdt maten ikke helt mål. Men ok var det dog.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (538)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 538 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2018

Lørdag 29. september besøkte jeg Trattoria Popolare med en veldig god venn av meg. Vi gledet oss til en kveld ute med god mat og hyggelig atmosfære. Vi kom til restauranten rundt kl. 19, og ble pent bedt om å vente på benken innenfor hoveddøren. Vi ble imidlertid raskt guidet inn til et tomannsbords.

Jeg tenkte inni meg at bordet lå like innenfor hoveddøren og at det hadde vært hyggelig å sitte litt lenger inn. Så slo det meg at jeg ikke må være så sær, og at vi var heldig som fikk bord på en lørdag uten å bestille på forhånd. Maten og atmosfæren blir jo den samme uansett.

Vi ble raskt betjent av en mannlig kelner X. Min venn så på vinkartet og pekte på en hvitvin, som sant er, var i den litt rimeligere prisklassen. Denne vinen skulle vi ha til vår forrett og hovedrett. Da min venn pekte på vinen på vinkartet, himlet kelner X med øyene over vårt vinvalg og hans nedlatende holdning var veldig synlig i både kroppsspråk og ansiktsuttrykk. Han tok vinkartet og sa at han skulle finne en «drikkanes» vin i samme prisklasse.

Vi la dette bak oss, og koste oss med den «drikkanes» vinen og nydelig forretter som ble servert av en meget hyggelig ung kvinne. Mens vi satt og koste oss, så ble det utskiftning av bord og nye gjester inntok plassene rundt oss. Da kelner X åpnet vin på et bord i kort avstand fra oss, så kastet han deres vinkork (hardt og bevisst) oppi vår vinkjøler. Jeg måtte rett og slett titte to ganger for å se om jeg virkelig hadde sett riktig.

Når hendelsen nesten var nesten glemt, så kom det på nytt en vinkork oppi vår vinkjøler fra kelner X. Vi så på hverandre, og syntes dette var veldig rart. Jeg tok derfor en runde rundt i restauranten for å se hvordan det sto til på de ande bordene med vinkjølere. Jeg fant ikke en enste vinkjøler ved andre bord, som hadde vinkorker oppi.

Jeg satte meg ned igjen, men kvelden var ødelagt for oss. I mellomtiden var det noen bord som ble ledige lenger bort og kelner X vasket bordene med klut og gjorde klart til nye gjester. Så kom samme kelner bort til oss og skylte kluten, med all møkk og smuler, oppi vår vinkjøler, før han gikk videre til neste bord som skulle rengjøres.

Det var da vi nesten lurte på om vi var med på skjult kamera!! Så kom kelner X tilbake og skylte kluten på nytt i vinkjøleren vår, før han går videre til kjøkkenet.

Når vi skal ta siste rest med vin, så flyter det korker, brødsmuler og støv i isvannet rundt denne «veldig billige» vinen vår.

Når vi skal betale, så ber jeg om en prat med kelner X, og spør om det er noe vi har gjort galt eller om vi på noen som helst måte har fornærmet han. Jeg referer til vinkorker i vinkjøleren. Da ler han høyt og overbærende og roper høyt til en annen mannlig kelner og sier noe sånt som at «hun tror jeg er sur på dem fordi jeg har lagt noen vinkorker i vinkjøleren». Han andre kelneren ler sammen med kelner X og går videre til kjøkkenet med det han bærer i hendene.

Vi betaler regningen, og forlater Trattoria Popolare. Vi ga i tillegg tips/driks, fordi det også var en annen ung kvinne som hadde servert oss så hyggelig.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
17  Takk, Birgitte U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Vi fekk eit koselig bord i 2. etg. Vi lot servitøren bestemme forretten og fekk eit utvalg av ulike retter. Både forrett og hovedrett smakte fortreffeleg. Kjøkkensjefen, Kristian, hadde fått med seg at vi er frå heimbygda hans, og serverte og passa godt på oss under heile måltidet. Både han og dei andre servitørane sørga for at vi fekk ein koseleg kveld. Det blir garanter fleire besøk på denne restauranten!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Dagun2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Var her med noen kolleger, vi bestilte 4 retter. Alle var aldeles utsøkt, masse smak og fyldige porsjoner. Servitørene var hyggelige og veldig fin atmosfære. Anbefales

Dato for besøk: september 2018
Takk, turkfener
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018

Hadde reservert til 28 personer i 2. etg. for å feire min 60 års dag. Fikk en fantastisk 5 retters delemeny. Veldig bra variasjon i rettene (var vel egentlig en 15 retters meny totalt). Mange varierte og gode smaker, og rikelig mengde med mat. Og gode viner ved siden av. Veldig bra opplegg. Bra tilrettelagt for de som spiser vegetar, og godt tilrettelagt for for de med allergier. Eneste minus er dårlig akustikk, slik at det var vanskelig å høre talene. Men totalinntrykk: Meget bra.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jan Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trattoria Popolare, så også på

 

Har du vært i Trattoria Popolare? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din