Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat men små porsjoner”
Anmeldelse av Trattoria Popolare

Trattoria Popolare
Vurdert som nr. 141 av 1 600 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Italiensk trattoria i den gamle direksjonsbygningen på Schous bryggeri, nederst på Grünerløkka. Popolare betyr folkelig, og det er en folkelig atmosfære som råder i de uformelle lokalene over to etasjer. Trattoria Popolare er inspirert av det autentiske italienske kjøkkenet,med ferske råvarer og rene smaker. På menyen finner du antipasti, fersk pasta laget på huset, klassiske nord-italienske retter og enkle retter fra Sør-Italia. Vinkartet inneholder over 600 viner fra hele Italia. Bordreservasjoner tas imot til 2. etasje tirsdag-lørdag, men i 1. etasje er det kun drop-in hver dag.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Vi var en familie til lunsj og bestilte ulike retter fra en ganske tynn meny. Vi fikk god oppmerksomhet fra en hyggelig betjening (engelsk er greit å kunne). Maten vi fikk smakte godt men svært små porsjoner til en stiv pris. Ravioli med 7 puter til 199,- er langt over hva vi forventet. Det var lite folk i restauranten men det tok nesten 40 min før maten kom på bordet. Alt i alt greit nok men er du sulten så finnes det bedre steder med større porsjoner til hyggeligere priser i samme område.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Stig59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (542)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 542 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Stilig sted, fin beliggenhet, fin uteplass, grei nok service, men det stopper der. Italiensk mat kan de ikke! Styr unna. Legg merke til at de gode anmeldelser her er gamle...

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 291_yvinda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Maten smakte veldig bra og servicen var helt ok. Porsjonene var derimot helt ekstremt små. Hovedretten var på størrelse med en forrett.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 283ollik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Vi dro hit i fire tiden på en lørdag og fikk bord uten å måtte reservere. Vi valgte å sitte inne da det var stekende sol ute og det var få parasoller ved bordene. Jeg bestilte oksehaleravioli, den var veldig god på smak. En annen bestilte dagens risotto som også var veldig god. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, ellen_svh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2020 via mobile enheter

Maten smaker godt, vinen er god men serviceinnstillingen til ansatte og ledelse er så som så. Vår kelner mistet interessen for oss etter at bestillingen var klar. ALT tok tid deretter og det ble ikke så god stemning rundt bordet når desserten ble servert med beskjed om at vi måtte forlate restauranten om 15 minutter...
Det finnes mange andre restauranter i Oslo som er langt bedre!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, carlottos2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trattoria Popolare, så også på

 

Har du vært i Trattoria Popolare? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din