“Frister ikke å dra tilbake ”
Anmeldelse av Trattoria Popolare

Trattoria Popolare
Vurdert som nr. 231 av 2 069 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Italiensk trattoria i den gamle direksjonsbygningen på Schous bryggeri, nederst på Grünerløkka. Popolare betyr folkelig, og det er en folkelig atmosfære som råder i de uformelle lokalene over to etasjer. Trattoria Popolare er inspirert av det autentiske italienske kjøkkenet,med ferske råvarer og rene smaker. På menyen finner du antipasti, fersk pasta laget på huset, klassiske nord-italienske retter og enkle retter fra Sør-Italia. Vinkartet inneholder over 600 viner fra hele Italia. Bordreservasjoner tas imot til 2. etasje tirsdag-lørdag, men i 1. etasje er det kun drop-in hver dag.
Anmeldt 28. april 2024 via mobile enheter

Virket bra med det første. Vi startet med antipasti som var veldig god, bra modenhet på oster.
Så gikk vi for dagens risotto og dagens pasta. Risottoen var med krabbekraft og scampi og blåskjell, den var litt for løs og hadde en ferdig fabrikat smak, kunne vært bedre. Pastaen var med Gorgonzola og sopp. Det var ikke et hint av Gorgonzolasmak og soppen var så myk å slimete at man lurer på om den var fersk eller hva de hadde gjort med den. I tillegg hadde pastaen ganske så mye chili, noe som ikke ble fortalt ved bestilling. Bordkamraten liker ikke chili så det endte med at vi måtte bytte hovedrett med hverandre.
Servitrisen var helt fraværende etter at hovedrett hadde blitt servert. Sjekket ikke om maten smakte, om vi trengte mer vin eller vann og vi satt minst en halv time med tallerken på bordet etter at vi var ferdig spist.
Da kom hovmesteren og fjernet tallerken og spurte om det smakte. Vi fortalte om opplevelsen og hun beklaget og sa at de gjerne spanderer dessert.
Vi tok en dessert, sorbet med hylleblomst, den var veldig god.
I alt så hadde vi en hyggelig kveld, men det frister ikke å dra tilbake. Maten føles ikke hjemmelaget og servicen kunne vært bedre. Eneste som reddet dette inn på slutten var den hyggelig hovmesteren.

Takk, malina492

Anmeldt 22. april 2024

Vi hadde ikke forhåndsbestilt bord på en travel lørdag, men fikk et bord med halvannen times sittetid. Litt liten tid, men nydelig mat. Servitøren gjorde oss oppmerksomme på at ost-og speketallerkenen var stor nok til å deles. Vitello tonnatoen var nydelig og alle var fornøyde med sine pastaretter.

• Atmosfære
Takk, Nin68
Anmeldt 14. april 2024 via mobile enheter

Veldig god mat og vin, fine lokaler, hyggelig og serviceinnstilt betjening. Vi var veldig fornøyde og kommer gjerne igjen.

Takk, Bettinaac
Anmeldt 1. april 2024 via mobile enheter

Useriøs service. Venta en time i kø for å ta en utepils i sola. Da vi omsider fikk bord blir vi tvunget til å bestille mat - av en således tynn meny. Merkelig nok var det ingen andre som spiste mat ved uteserveringen.

Takk, Ole Kristian T
Anmeldt 16. desember 2023 via mobile enheter

Vi hadde bord kl 20.00. Forhåndsbestilt 4 retters meny. Det tok alt for lang tid før vi fikk noe å drikke og mer enn 75 minutter før vi fikk første rett. Det er lenge å vente når man ikke har spist middag. Pataen var kjempegod, fisken dessvere rå imidten og karamell puddingen smakte ikke. Stresset personale , men god stemning i restauranten.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, birgittegranng

Reisende som så på Trattoria Popolare, så også på

Har du vært i Trattoria Popolare? Del dine erfaringer!