Meseets historie er et 'must', anbefaler omvisning med guide, bestill gjerne en dring før eller etter omvisningen i baren, Middag etteromvisning er absolutt å anbefale.
morsomt for både liten og stor, mange overraskelser og moro. Interessant er det også, så her kan man godt slå i hjel en time! Vi har også holdt fest her og lokalene er ypperlige til det formålet!!!
Så gøy! Det er flasker overalt! Det er så fantastisk flott og artig laget til med forskjellige temaer i tre etasjer. Anbefales til alle, også barn! Dumt de bare er åpen i helgene. Lørdag og søndag fra 12.00 til 16.00. Her er det faktisk t.o.m en opplevelse å gå på toalettet👍.
Må oppleves
Etter å ha sett dette på TV-programmet Travel Man, tenkte vi at vi skulle besøke stedet. Grunnleggeren Christian Ringnes har samlet omtrent 54 000 flasker fra hele verden, hvorav 12 000 er vist i museumet. Variasjonen er fantastisk. Det er et quirky sted og det er enda til en sklie ned i kjelleren, som min mann og jeg prøvde selv om vi er i 60-årene! Museumet er kun åpent i helgene. Jeg vil anbefale et besøk og sørg for at du tar en titt på dametoalettet!
Ett fantastisk sted som bare må besøkes!
Kan ikke beskrives da det må opleves🍾
En guidet tur bør prøves 😁
Et artig museum, med en fantastisk samling av miniatyr flasker i alle former og fasonger. Alt stilt ut i flotte montere/skap med lys, og noen med lyd. Det er mye mer enn tradisjonelle "flasker", det er "flasker" formet som kjente personer, dyr, biler, fly, tema fra kjente begivenheter osv...
Mens du går rundt, kan du nyte forfriskninger fra baren. Er du i Oslo en helg (åpent lørdag og søndag), så ta deg tid - god tid - til å å besøke The Mini Bottle Gallery - det er mye artig å se. Og jeg er ganske sikker på at du aldri har sett noe liknende.