Reidunsola
Dato for oppholdet: september 2020
Bjarte Lunde, General ManagerHotell Bondeheimen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. sep. 2020
Hei Reidunsola

Tusen takk for ei hyggeleg tilbakemelding, det set vi pris på.
Kjekt å lese at dykk hadde eit flott opphald her hjå oss.
Vi håpar på å sjå dykk igjen ved ei anna anledning.

Velkommen tilbake

Oppvarmet basseng
0.6 km fra Hotell Bondeheimen
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Jeg ble møtt av en meget serviceinnstilt resepsjonist som kunne tilby meg å sjekke inn selv om jeg ankom for tidlig. Jeg fikk et nyoppusset rom inn mot bakgården. Flott rom!
I tilhørende kafé fikk jeg påspandert en kaffe fordi jeg måtte vente 5 minutter på en baguette, og utvalget til frokost var bra. Hotellet ligger meget sentralt i Oslo, og kan anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: september 2020
1  Takk, PetterB235
Bjarte Lunde, General Manager på Hotell Bondeheimen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei PetterB235

Tusen takk for hyggeleg tilbakemelding. Kjekt å lese at du hadde eit fint opphald her hjå oss.

Velkommen tilbake ved eit anna høve.

God helg frå gjengen på Bondeheimen.

Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Liten minus for støy fra utestedene (da spesielt karaokebaren) rett over veien. Fryktelig høylydt! Vinduet isolerte godt for lyd, men rommet vårt var så varmt at vi var nødt å ha vinduet åpent! Heldigvis var det Corona-tiltak og de stengte kl 12:00.

Utenom dette hadde vi et kjempefint opphold! Behagelige senger, god dusj, fint og rent rom og god frokost. Kan absolutt anbefale dette videre

1  Takk, blomholm

Hei blomholm

Tusen takk for hyggeleg tilbakemelding. Du har heilt rett i at det kan være litt støy ifrå karaokebaren, om det i tillegg er nokon som syng surt blir det jo ekstra gale.
Kjekt å lese at dykk hadde eit kjempefint opphald her gjå oss.

Velkommen tilbake ved eit anna høve

Mvh

Anmeldt 24. august 2020

Hotellet ligger midt i sentrum med nærhet til alt. Det er lune og fine farger, rent og pent og frokost med egg, poteter, bacon, pålegg og alt du trenger for en god frokost. Fredelig. Vil du ha det helt stille, så velg et rom som vender ut mot bakgården. Det er moderne innredet og ser ut til å være nylig oppusset. Det er flybuss like utenfor døra.

Romtips: Vi valgte et oppgradert rom og fikk da veldig god plass. Vil du ha det ekstra rolig, velg et rom mot bakgården.
1  Takk, Passport799398

Hei Passport799398

Tusen takk for hyggeleg tilbakemelding. Så kjekt at dykk hadde eit flott opphald her hos oss, vi håpar sjølvsagt på å sjå dykk her igjen og ønslkjer dykk velkommen tilbake ved eit anna høve.

Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Hadde en overnatting, vi var to voksne og to barn.
Koselig og ryddig betjening.
Rommet var romslig, gode senger, det var rent og pent.
Frokosten smakte godt. Mye utvalgt i både pålegg og varm mat.
Anbefales!

1  Takk, gretheloh

Hei Gretheloh

Tusen takk for hyggeleg tilbakemelding, det set vi stor pris på. Håpar på å sjå dykk her igjen og vi ønskjer dykk velkommen tilbake ved eit anna høve.

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Eit hotell etter min smak; passe stort, hyggelig betjening, stort rom, ikkje teppe på golvet, reint, gode sengar, lydtette vindauge og kjempegod frukost. For ikkje å snakke om sentral beliggenhet. Alt dette til ein akseptabel pris. Eg vil absolutt komme tilbake hit.

1  Takk, mariannelA7216RL
Bjarte Lunde, Daglig leder på Hotell Bondeheimen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Marianne

Tusen takk for hyggeleg tilbakemelding! Det set vi stor pris på.
Kjekt å lese at du hadde eit flott opphald her hjå oss og at du vil kome tilbake til Hotell Bondeheimen.

Ønskjer deg ein fortsatt fin sommar og velkommen tilbake ved eit anna høve

Team Bondeheimen