Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 150
Vis tilbud
Priceline
USD 150
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Hotels.comUSD 150
FindHotel
eDreamsUSD 143
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 135)
Filtrer anmeldelser
1 135 resultater
Vurdering fra reisende
284
473
278
62
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
284
473
278
62
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 1 135 anmeldelser
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Hotellet og betjeningen er fantastisk. Anbefales på det sterkeste og vi har funnet favoritt hotellet i Oslo Ligger midt i sentrum, dem har fin frokost og koselig bar. Rommet vi fikk hadde badekar og var ny renovert

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 901mar_nk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bjarte Lunde, General Manager på Hotell Bondeheimen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020

Hei

Tusen takk for ei flott tilbakemelding. Så kjekt at dykk hadde eit flott opphald her hjå oss. Velkommen tilbake til oss ved eit anna høve.

Ha ein fin dag

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Bondeheimen velger vi for sin sentrale beliggenhet, koselig og passe stort og med hyggelig personale. Fikk et fint nyoppusset rom med både gode senger og stoler. Kunne vært litt mindre og mykere puter i to str.
Hygienen godt ivaretatt med håndsprit flere steder. Gode hjemmelagde middagsretter. Litt redusert pris i Sentrum P-hus er fint.

Dato for oppholdet: september 2020
2  Takk, Reidunsola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bjarte Lunde, General Manager på Hotell Bondeheimen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020

Hei Reidunsola

Tusen takk for ei hyggeleg tilbakemelding, det set vi pris på.
Kjekt å lese at dykk hadde eit flott opphald her hjå oss.
Vi håpar på å sjå dykk igjen ved ei anna anledning.

Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Jeg ble møtt av en meget serviceinnstilt resepsjonist som kunne tilby meg å sjekke inn selv om jeg ankom for tidlig. Jeg fikk et nyoppusset rom inn mot bakgården. Flott rom!
I tilhørende kafé fikk jeg påspandert en kaffe fordi jeg måtte vente 5 minutter på en baguette, og utvalget til frokost var bra. Hotellet ligger meget sentralt i Oslo, og kan anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, PetterB235
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bjarte Lunde, General Manager på Hotell Bondeheimen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei PetterB235

Tusen takk for hyggeleg tilbakemelding. Kjekt å lese at du hadde eit fint opphald her hjå oss.

Velkommen tilbake ved eit anna høve.

God helg frå gjengen på Bondeheimen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Liten minus for støy fra utestedene (da spesielt karaokebaren) rett over veien. Fryktelig høylydt! Vinduet isolerte godt for lyd, men rommet vårt var så varmt at vi var nødt å ha vinduet åpent! Heldigvis var det Corona-tiltak og de stengte kl 12:00.

Utenom dette hadde vi et kjempefint opphold! Behagelige senger, god dusj, fint og rent rom og god frokost. Kan absolutt anbefale dette videre

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, blomholm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bjarte Lunde, General Manager på Hotell Bondeheimen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei blomholm

Tusen takk for hyggeleg tilbakemelding. Du har heilt rett i at det kan være litt støy ifrå karaokebaren, om det i tillegg er nokon som syng surt blir det jo ekstra gale.
Kjekt å lese at dykk hadde eit kjempefint opphald her gjå oss.

Velkommen tilbake ved eit anna høve

Mvh
Gjengen på Bondeheimen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Hotellet ligger midt i sentrum med nærhet til alt. Det er lune og fine farger, rent og pent og frokost med egg, poteter, bacon, pålegg og alt du trenger for en god frokost. Fredelig. Vil du ha det helt stille, så velg et rom som vender ut mot bakgården. Det er moderne innredet og ser ut til å være nylig oppusset. Det er flybuss like utenfor døra.

Romtips: Vi valgte et oppgradert rom og fikk da veldig god plass. Vil du ha det ekstra rolig, velg et rom mot bakgården.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Passport799398
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bjarte Lunde, General Manager på Hotell Bondeheimen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Passport799398

Tusen takk for hyggeleg tilbakemelding. Så kjekt at dykk hadde eit flott opphald her hos oss, vi håpar sjølvsagt på å sjå dykk her igjen og ønslkjer dykk velkommen tilbake ved eit anna høve.

Beste helsing

Gjengen på Bondeheimen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser