Sykehjrmsveien
0.6 km fra Hotell Bondeheimen
0.9 km fra Hotell Bondeheimen
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 13. mai 2022 via mobile enheter

Flott, nyoppusset hotell med moderne og fine rom. Overraskende stille til å være midt i sentrum. Rom for en person var stort og romslig. God frokost og effektiv inn-/utsjekk. Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, kariba156
Anmeldt 4. mai 2022 via mobile enheter

Bondeheimen er et meget sentralt hotell med bl a flybussen rett utenfor. Men det enkeltrommet jeg opplevde til kr 1.100 pr dag var bondefangeri! Rommets størrelse: eksakt sengelengden. Vond madrass. Ikke klesskap eller kjøleskap. Høyt sokkel opp til en minidusj uten varme hverken som ovn eller gulvvarme. Med gangproblemer holdt jeg på å falle flere ganger på grunn av høydeforskjellen. Spurte om mulighet for å bytte til dobbeltrom, gjerne mot tilleggsbetaling . Avvist.
Bondeheimen - farvel og aldri mer!

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, 481bj_rnb
Anmeldt 20. desember 2021 via mobile enheter

Hotell bondeheimen er det koseligste hotellet i Oslo det er 1000 av 1000 mulige bruk denne koden hvis du er enig før du skriver:
1726525720865
Er du uenig bruk denne koden før du skriver10836364929@&

18363836263730173536363820102736363

Romtips: Nærme onepar sentrum p-hus
Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, Oliver H
Anmeldt 29. november 2021 via mobile enheter

Tross en litt lunken mottakelse ved en liten endring i booking, har dette hotellet overrasket positivt i alle andre sammenhenger.
Jeg brukte dem ved denne anledningen som "sykehotell" etter et mindre kirurgisk inngrep ved et nærliggende privat etablissement.
De fant et rom helt tilpasset mine heller "sære" spesifikasjoner - og fulgte opp på alle mulige og umulige måter, med en vennlighet og omtanke som jeg skjeldent har opplevd.
Frokosten var raus og flott presentert. Friske gode råvarer, og godt tilberedt. At tomatbønnene og de stekte potetene var kalde ved servering skyldes nok helst min status som "ekstrem morgenfugl" denne morgenen.
Rommet var nyoppusset og fantastisk, helt uten hverken støy eller utsikt - akkurat som bestilt. Rent og pent, luktet godt og nydelig både baderom og senger.
Betjening i resepsjonen ved avreise kan jeg ikke få fullrost.

Romtips: Bestill rom høyt opp og dropp utsikten. Vær tidlig til frokost.
Dato for oppholdet: november 2021
Takk, PlanetNorway
Anmeldt 18. november 2021 via mobile enheter

Anbefaler både mat og overnatting!
Rommene er meget freshe, bra seng og godt utvalg på frukostbuffeten. Også middagen holdt ypperste klasse. Og det tar deg 2 minutter å gå så er du midt på Karl Johan.
Alt i alt anbefales dette hotellet så absolutt.

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, SophieR1949