Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En god tre-retters for to 😊”
Anmeldelse av Grand Café Oslo

Grand Café Oslo
Vurdert som nr. 182 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 28 - USD 90
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I 1874 åpnet Grand Café dørene, den gang Oslo het Kristiania. Det var her det hele startet. Caféen var stamstedet for blant andre Henrik Ibsen, Roald Amundsen, Knut Hamsun, Gustav Vigeland og Fridtjof Nansen i tillegg til en rekke andre 'Kristianabohemer'. Nå har en ny æra startet. En restaurant og vinkjeller. Det er med stolthet vi på Grand Café nå ønsker nye og gamle gjester velkommen. Vi ser med glede på å kunne ta del i de neste 100 årene og skape ny historie.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Valgte en standard tre-retters. Fine kombinasjoner og fint anrettet. Ikke spesielt dyrt heller. Sammen med en flott vin, var måltidet vellykket. Vårt første besøk - vi kommer nok tilbake

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, erikj_rgenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (385)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 385 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Her manglet fullstendig service i barområdet midt restauranten, de var kun opptatt av spisegjestene, måtte hente kelner for og få servering, i tillegg er lokalet helt uten støyabsorbenter som gjør samtaler veldig krevende.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 650vidarg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Hadde med teamet på middag hos renommérte Grand Cafe.
God mat, god og korrekt service.
Ikke så ille regning, Mtp 3 retter og vin til.
Veldig bra!

Dato for besøk: august 2018
Takk, AndreSor77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Trist opplevelse. Maten var smakløs..spise laks med frukt/urter. og dessert Rabarbra. Det beste med. besøket var det nystekte brødet og kaffen.. Trist. når
du besøker GRAND Cafe. har litt forventninger... Servitørene virket uerfaren.. hadde ikke helt kontroll.glemte drikke. Brød... måtte spørre etter lang tid om de kunne rydde bordet. . for vi var klar for dessert.. neste gang jeg skal til GRAND. å spise lunch. blir det Palmen. har vært der flere ganger.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, frankl714
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

God mat, delikat og god kvalitet, små porsjoner i forhold til pris. Servitør for uoppmerksom. Når han endelig hadde tid til oss ga han god vin anbefaling. Høy prisklasse.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 917evad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grand Café Oslo, så også på

 

Har du vært i Grand Café Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din