Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fine lokaler, bra service”
Anmeldelse av Grand Café Oslo

Grand Café Oslo
Vurdert som nr. 188 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 24 - USD 77
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I 1874 åpnet Grand Café dørene, den gang Oslo het Kristiania. Det var her det hele startet. Caféen var stamstedet for blant andre Henrik Ibsen, Roald Amundsen, Knut Hamsun, Gustav Vigeland og Fridtjof Nansen i tillegg til en rekke andre 'Kristianabohemer'. Nå har en ny æra startet. En restaurant og vinkjeller. Det er med stolthet vi på Grand Café nå ønsker nye og gamle gjester velkommen. Vi ser med glede på å kunne ta del i de neste 100 årene og skape ny historie.
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Har vært her i dag sammen med gode kollegaer, noe vi hadde gledet oss til lenge. Trivelige lokaler, bra service, men maten var en skuffelse. Vi valgte treretters lunch, forrett og hovedrett smakte ingen ting, nydelig anrettet, men helt smakløst. Desserten var veldig god og kaffen utmerket. Det finnes veldig mange tilsvarende steder i sentrum med mye bedre mat.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 843ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (408)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 408 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Det er første gang vi er her etter ombygging. Blitt annerledes, hvor mer fokus på vin og mat. Litt uvant men hyggelig. Maten var veldig god og hyggelig og vennlig betjening. Fikk godt tips om drikke til maten. Rask servering. Prismessig ligger øvre midtsjiktet.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, steinhelget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Skuffende, fra første stund. Vi hadde blant annet lyst på lutefisk. Vi søkte etter bespisningsteder som hadde dette på menyen. Grand Cafè hadde dette på menyen sin, dermed bestilte vi bord der. Alt ved inngangen fikk vi vår første nedtur, det sto IKKE lutefisk på dagens meny, men valget falt da på salt torsk. Vi ble vist til bordet vårt av ei hyggelig betjening. Så kom det en hyggelig kelner, som tilbød vann med eller uten kullsyre og leverte oss menyen. Vi bestilte 4-retters, der ene retten var salt torsk, fikk da opplyst at dessverre så hadde de ikke torsk, men hadde erstattet det med laks. Da ville de servere 4- retters med to serveringer av laks... noe som ikke fristet oss. Imøtekommende som kelneren var, ordnet han med «lunsjretter» til oss, 3-retters, dette skulle koste oss - 200.- pr person. Han anbefalte gode viner til rettene. Når oppgjørets time kom, var vår kelner ikke å finne, så en kollega tok seg av betalingen..... avslaget i prisen, som vår kelner hadde oppgitt til oss, fikk vi IKKE.... Frister ikke med gjentagelse. Maten, som skulle serveres var, var lunken..... Desserten var god.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 648maritb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Såg at det var lutefisk på menyen og bestemte oss for å spise her. Det viste seg at det hadde dei ikke. Vi ville da ha stedets 4-retters middag. Da viste det seg at dei manglet torsk, som var rett nr 2. Da får vi bare ta 3 av den 4-rettersen. Maten vi fikk var god den, og vinen som ble anbefalt passet godt til. Betjeningen var hyggelig. Da regningen kom, var det bare redusert med 100 kr pr pers i stedet for 200 som retten kosta. Finner et annet sted å spise på neste gang .

Dato for besøk: desember 2018
Takk, egil65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. januar 2019

Vi spiste tre retter med andebryst som hovedrett. Uttrykte min skepsis fordi jeg på et annet sted for noen år siden fikk andebryst som var seigt. Vår flinke dame sa at hvis det var seigt, skulle jeg få bytte. Kjøttet var nydelig med madeirasaus og annet godt tilbehør!
Min venninne og jeg liker litt søtlig, "fyldig" hvitvin. Vi fikk servert hvert vårt glass, men tok hele flasken! Vi ble hele tiden fulgt opp av vår kelner, og Grand Cafè ga oss en fin start på teaterkvelden.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, lisen456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Grand Café Oslo, så også på

 

Har du vært i Grand Café Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.