Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke helt «grand»”
Anmeldelse av Grand Café Oslo

Grand Café Oslo
Vurdert som nr. 185 av 1 600 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 30 - USD 95
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: I 1874 åpnet Grand Café dørene, den gang Oslo het Kristiania. Det var her det hele startet. Caféen var stamstedet for blant andre Henrik Ibsen, Roald Amundsen, Knut Hamsun, Gustav Vigeland og Fridtjof Nansen i tillegg til en rekke andre 'Kristianabohemer'. Nå har en ny æra startet. En restaurant og vinkjeller. Det er med stolthet vi på Grand Café nå ønsker nye og gamle gjester velkommen. Vi ser med glede på å kunne ta del i de neste 100 årene og skape ny historie.
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Her sitter kulturen og historien både i og på veggene! Menyen var temmelig tynn for både mat og drikke. Vi fikk en utmerket biff og en småstusselig schnitzel. Espressoen var lunken. En hyggelig servitør strøk den av regningen, uten at det gjorde samme nytten som varm kaffe.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, trondm949
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (387)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 387 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Elendig service. På paradegaten ligger den innbydende og fin, men la deg ikke lure! Her er servicen elendig. Denne sensommerdagen var vi mange som ville sitte i solen. Vi fikk raskt bord, men så var det slutt. I solsteiken var det ikke tilbud om vann eller drikke, det tok 20 min med flere forsøk på å få personalets oppmerksomhet. Endelig så lyktes vi. Maten kom raskt og var god, men fortsatt ikke oppmerksomhet om våre behov for mer drikke el. Vi så et annet par som fikk bord, men aldri fikk bestilt bare gå. Noen prøvde i 15 å få betalt og småtullet om bare å gå. Dette er for dårlig. Lær dere å se kundene.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, tonetellevikd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020

Fantastisk mat og vin .Kjempesøt kelner ,rask effektiv og smil og latter med henne :-))) Et flott konsept ,håper ikke vi må vente 4 år til neste kveld !!!

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, GroM58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Flott restaurant med god mat. Råvarene sin smak ble dekket til av alt formye sitron eller smørsaus på de rettene vi fikk på vår 4 retters. Utsøkt service.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk restaurant. Vi var 6 personer som spiste lunsj. Meget god mat og kjempe god service
Vi spiste alt fra kalve snitzel til smørbrød. Kjempe godt.
Vi kommer gjerne igjen

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grand Café Oslo, så også på

 

Har du vært i Grand Café Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din