Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 127
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Expedia.com
USD 126
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Agoda.com
USD 112
Vis tilbud
Hotels.comUSD 126
TravelocityUSD 126
PricelineUSD 136
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (380)
Filtrer anmeldelser
380 resultater
Vurdering fra reisende
172
143
39
11
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
172
143
39
11
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
127132 av 380 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Fint hotell. Fikk sjekket inn 2 timer før innsjekk, veldig hyggelig betjening. God frokost.
Lite, men fint rom med takvindu. På taket rett utenfor vinduet vårt må det ha vært noe vifter av noe slag som hele tiden gikk. Dette var svært forstyrrende for nattesøvnen dessverre.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, marylenk2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonicaV3023, Hotellsjef på Thon Hotel Spectrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Kjære gjest,

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt besøk.
Vi beklager at du ble plaget av støy på natten. Viftene fra ventilasjonsanlegget er plassert på taket og lyden fra disse kan dessverre være forstyrrende for noen få av rommene våre. Vi beklager så mye at dette gikk ut over nattesøvnen deres!
Vi er glade for at du ellers likte rommet og hotellet, og at frokosten falt i smak! Det er godt å høre at du fikk sjekke inn tidlig ved ankomst til hotellet, og at personalet tok godt vare på deg under oppholdet.
Vi taker så mye for besøket, og håper å få gleden av å ønske velkommen tilbake til Thon Hotel Spectrum ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen

Monica Vestad
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Bra hotell, fine rom, god frokost og hyggelige ansatte. Ingenting å utsette på selve hotellopplevelsen.

Denne gata er ikke byens roligste. Mye av "byens glade gutter" som holder på i nærområdet. Men opplevde at politi/vektere var godt representert i hele gaten. På dagtid er alt helt fint, men noe ubehagelig på kveld/natt. Synd, siden dette er sentralt til mye, og et supert hotell.

Romtips: Rom mot bakgård
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 113lttr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonicaV3023, Hotel Manager på Thon Hotel Spectrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Kjære gjest,

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt besøk.
Vi beklager at gaten utenfor ikke er den beste. Brugata tiltrekker seg dessverre en del av byens løse fugler, og det er mye som skjer her både på dag - og kveldstid. Som du så er politiet mye tilstede, og vi jobber tett med både disse og kommunen for å forsøke å få ryddet opp i området. Dessverre så er det ikke så mye hotellet får gjort selv med dette, siden gaten ikke er hotellets eiendom. Men vi forsøker å påvirke i de instanser vi kan slik at vi kan få til en bedring rundt oss. Vi beklager det ulemper dette medførte for deg.
Så fint at du ellers likte hotellet og rommet ditt, og at vi kunne innfri dine forventninger til oppholdet!
Hyggelig å høre at personalet tok godt vare på deg, og at frokosten var super.
Takk for besøket, vi gleder oss til å ønske velkommen tilbake til Thon Hotel Spectrum snart igjen!

Med vennlig hilsen

Monica Vestad
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Hotellet er plassert sentralt og nære Oslo S. Parkering finnes i nabobygget og her får man rabatter når man gir beskjed i resepsjonen. Husk å gjøre det før man skal hente ut bilen igjen. Hyggelig betjening, god frokost og nyoppussede rom.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, TommyArendal_Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonicaV3023, Hotellsjef på Thon Hotel Spectrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Kjære gjest,

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt besøk!
Vi er glade for at du likte hotellet og beliggenheten vår, og for at du satte pris på rabatten man får i parkeringshuset når man er gjest hos oss. Det er godt å høre at rommet var fint, at personalet tok godt vare på deg og at frokosten falt i smak!
Takk for besøket, vi gleder oss til å ønske velkommen tilbake til Thon Hotel Spectrum snart igjen!

Med vennlig hilsen

Monica Vestad
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Thon hotels har skjønt det! Hva vi som gjest vil ha under et hotellopphold. Romslige rom, tilrettelagt for oss som har et handikap, god akustikk, god belysning og godt skiltet. Hotellet ligger ypperlig til i sentrum og det er ikke mye støy fra gata. Skulle du trenge ørepropper finner du det på ditt bad. Tven på rommet har Netflix og du finner en Bluetooth høyttaler du kan spille musikken din fra. Dusjen har troperegn og badet er romslig og godt opplyst. Hotellet tilbyr online innsjekking. Jeg har bodd på hoteller rundt i hele verden men Thon er virkelig noe å bli imponert over.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, siljek2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonicaV3023, Hotellsjef på Thon Hotel Spectrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Kjære gjest,
Tusen takk for din supre tilbakemelding etter ditt besøk, dette setter vi stor pris på!
Vi er så glade for at du trivdes hos oss, og at du synes rommet ditt var romslig og godt utstyrt. Det er fint å høre at beliggenheten vår passet for deg, og at smart - tv og Bluetooth høyttaler på rommet ble satt pris på!
Vi takker så mye for dine fine ord, og er glade for at vi kunne overgå dine forventninger til hotelloppholdet hos oss!
Du er hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Spectrum, vi håper å se deg snart igjen!

Med vennlig hilsen

Monica Vestad
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Flott nyoppusset hotel. Betjeningen var veldig hyggelige og hjelpsomme. Frokosten er fantastisk med et bredt utvalg av mat. Vi velger så og si alltid Thon Hotel når vi er på reise og har alltid vært fornøyde :-)

Romtips: Velg rom på baksiden av hotellet så slipper du støy fra gaten. Vi var i topp etasjen og hørte ikke noe annet enn fugler :-)
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Kongsjs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonicaV3023, Hotellsjef på Thon Hotel Spectrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Kjære gjest,
Tusen takk for din fine tilbakemelding etter ditt besøk.
Så fint å høre at dere likte hotellet, og at personalet tok godt vare på dere!
Vi er glade for at frokosten falt i smak, og at dere fant masse godt både å spise og drikke.
Hyggelig at dere helst velger Thon Hotels når dere behøver hotell, og at dere er fornøyde med oppholdene rundt om i landet.
Vi takker for besøket her på Thon Hotel Spectrum, og gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen

Monica Vestad
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser