+ God start på oppholdet, da vi møtte en veldog serviceinnstilt resepsjonist. Vi fikk se noen rom, før vi endte på det opprinnelige. Dette pga at vi opprinnelig ønsket et rom mot bakgården, men de vi fikk se var veldig små. Ingen tegn på irritasjon, selv om vi var litt "vanskelig".
+ Nydelig frokost! Godt utvalg. Servitørene var veldig hyggelig, og smilte og ønsket oss en god morgen. Den lille prikken over i'en.
+ Hotellet ligger sentralt til alt. Selv om Brugata har sitt rykte. Trikke går rett oppe i gata. Fint å ha muligheten, hvis man er sliten eller været ikke spiller helt på lag.
+ Gode senger. Lite bad, men gode fasiliteter. Dusjen ble raskt varm. Rommet vårt var i 2 etasje.
+ Safe på rommet, lett å bruke.
- Mye støy fra Brugata. Pub rett over gata fra rommet. Konsertene sluttet ca 00.00-01.00, torsdag, fredag og lørdag. Hele lørdagen var det konstant musikk fra vi kom tilbake på rommet i 15-tiden, til 23-tiden. Heldigvis var vi ute på konsert et par timer denne kvelden. Bassen fikk rommet og møblene til å riste.
- Noen av de ansatte i resepsjonen virket som de helst ville unngå kontakt med gjestene. De så bort når man prøvde å oppnå øyekontakt før man gikk ut eller kom tilbake til hotellet, for å si hei eller hadet. Dette gjaldt langt ifra alle, men gir et dårlig inntrykk for oss som gjester.
- Selv om aircondition virket å virke ok, var den litt vell dårlig i og med at man nesten var avhengig av å sove med vinduene lukket om natten, for ro. Lufting gjorde vi kun om dagen.
- Liten ting, men smartfunksjonene på TV'n, virket dårlig. Prøvde å logge inn på Sumo, men det gikk ikke.