Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Destinia.com
Trip.com
Expedia.com
Booking.com
Travelocity
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 389)
Filtrer anmeldelser
1 389 resultater
Vurdering fra reisende
643
500
171
48
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
643
500
171
48
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9398 av 1 389 anmeldelser
Anmeldt 9. november 2018

Pent og komfortabelt hotell.

Gode senger, fin størrelse på dobbeltrommet og nyoppusset. Stille rom mot bakgården.

Veldig bra frokost! Fikk dessverre ikke forsøkt kveldsmaten.

Litt skuffende at rommet ikke var klart til innsjekking kl 15, årsaken var unormalt mange innsjekkinger lørdag formiddag.

Romtips: Rooms on the back side of hotel are quiet
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Morten T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kent K, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei Morten,

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse av vårt hotell. Jeg er glad for å høre at du hadde et hyggelig opphold hos oss, og at rommene og ikke minst vår frokost falt i smak.

Hjertelig velkommen tilbake til oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018

I helga var eg for andre gong på dette hotellet, og det blir valgt på grunn av nærheten til Folketeateret. Begge gongene har eg møtt hyggelige folk i resepsjonen og ved frokosten, og ingenting å utsette på innsjekking. Me kom tidlig med nattoget og forventa ikkje rom med det same me kom til hotellet, men resepsjonisten var snar med å tilby å ringe til oss når rommet vart tilgjengelig. Super service og det som gir det det lille ekstra.

Nå i helga vart eg nærmast mållaus då eg og mitt reisefølge låste oss inn på hotellrommet og vart møtt av eit digert rom med separate senger, to (!) gode stoler (vanlegvis er det kun ein) og eit bad som ikkje var eit bøttekott. Utmerka frokost med stor variasjon.

Kommer garantert tilbake!

Romtips: Om du vil slippe trafikkstøy be om rom vendt mot bakgården.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Elida S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kent K, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Hei Elida,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du trivdes hos oss, og at du opplevde at du fikk god service og at hotellet sto til dine forventninger. At du ønsker å benytte oss igjen ved en senere anledning ser vi på som et kvalitetsstempel :)

Velkommen skal du være!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Superhyggelig personal! Pene og moderne små) rom med veldig gode senger . Frokosten var fantastiskStort og fristende utvalg samt svært delikat og rent ! Ligger sentralt til så perfekt hvis du skal noe i sentrum

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 110maritb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kent K, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Hei Marit,

Tusen takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding etter ditt opphold. Veldig hyggelig å lese at du trivdes hos oss og at du er fornøyd med både frokost og kveldsmat.

Hjertelig velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg tror nok at det ikke terminus thon sin feil. For jeg har vært andre thon hotell som har ikke tekst tv på Nye smart tv. Tenker hvordan jeg sitter og se på dagsrevyen uten tekst ?
Så tenker jeg nok alle thon nye smart tv som de ikke ville ha tekst tv for hørselhemmede og mange eldre som hører dårlig. ?
Får varmt velkommen, fikk noe jeg ønsker fikk oppfylles på rommet Gode seng, verden minst på bad. Om jeg veier 10 kg til da er ikke plass på wc ?
Speil over skrivebord, må jeg se speil selv hele tiden når jeg sitter ved skrivebord?
Jeg er redd om vann sprut mot kontakt som er veldig nær på bad.
Frokost er mye godt...
Kveldsmat er for barna middag retter... ris med tomatpølsegryter og elendig alternativ andre Ikke godt. Kaffe var ikke god der spisesalen.

Armbånd for alarm funkere ikke hele tatt, forsøke lader lange tid. Men førstatt ikke virket. Tror nok defekt eller tomt batteri. Stor overrasket de har ikke mobilalarm. Flere thon hotell som har mobilalarm.
Ingen armbånd, ingen mobilalarm så er ikke trygg når alarm går når jeg ikke hører
Den er minus stjerne pga armbånd.

Men tekst tv er nok thon kjede skyld. Ikke terminus..
Håper alle thon må fikser for tekst tv.

Jeg elsker lounge her for jeg føler avslappe.og egen verden.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Kjersti_B11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kent K, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Kjersti,

Først og fremst, tusen takk for veldig god tilbakemelding. Det er veldig beklagelig at vi ikke klarte å få alarm armbåndet til å virke optimalt. Vi har hatt noen nye sendere som har kranglet lit i det siste, men disse er nå skiftet og alt virker som det skal igjen. Angående tekst tv så skjønner jag godt at det er frustrerende at den er blitt fjernet. Håper uansett du kommer igjen ved en senere anledning.

Velkommen skal du være,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018

Liten og trang resepsjon. Treg innsjekk. Stort og trivelig rom, vendt mot stille bakgård. Rent rom ved ankomst, Renhold ble ikke fulgt opp under det 3 dager lange opphold. Håndklær ble ikke lagt inn. Brukte kopper og glass ble ikke fjernet. Nye ble ikke satt inn. Kaffekapsler manglet. Resepsjonen viste liten imøtekommende ved tilbakemelding. Frokosten var veldig bra. Kveldsmat inkludert i rompris, for de som ønsker det. Både varm og kald mat. Et stort pluss med hotellet : Gangavstand til fly tog, tog og buss.

Dato for oppholdet: oktober 2018
3  Takk, Haglisbeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kent K, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Lisbeth,

Tusen takk for tilbakemeldingen fra ditt siste opphold hos oss. Vi ønsker å yte fantastisk service for alle våre gjester og da er det ekstra leit å høre at vi ikke lyktes med dette denne gangen. Dette var din opplevelse og det er fint at den blir delt.

Med vennlig hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser