Renate S
Dato for oppholdet: juli 2022
Stine Nordhaug, General ManagerThon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. juli 2022
Kjære gjest,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, det setter vi utrolig stor pris på. Det er godt at dere var fornøyde med frokosten og at det var rent og pent her. Våre ansatte jobber hardt for at alle våre gjester skal ha det bra og det er godt at vi kunne være med på å lage en fin ramme for deres besøk.
Vi takker for besøket og ønsker dere velkommen tilbake ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen,

• Radissonhotels.com
0.2 km fra Thon Hotel Terminus
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Hyggelig hotell mindre enn et steinkast fra Oslo S. Grei størrelse på rommet. Frokosten var god. Men det var såpass bråkete utenfor hotellet at det forstyrret oss i 4.etasje. Og det var ikke aircondition.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Tovjh
Marlena Steciuk, Marketing på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Kjære gjest,
Tusen takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Så hyggelig å lese at du er fornøyd med rom og frokost.
Igjen vil jeg takke, og håper at du kommer tilbake til oss i framtiden.

Anmeldt 29. mai 2022

Et herlig hotell med sentral beliggenhet. Et unik herlig personellgruppe med et unikt serviceinstinkt. Blid, imøtekommende og så herlig væremåte.
En ubeskrivelig herlig frokost med et serviceinnstilt personell.

Romtips: Lite støy, ligger sentralt
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, arneo899
Marlena Steciuk, Marketing på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2022

Kjære gjest,

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på.
Jeg er glad for å høre at du hadde et fint besøk og at du er fornøyd med servicen og ikke minst med frokost :)
Jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden.

Anmeldt 20. mai 2022 via mobile enheter

Forbausende god kvalitet på standardrom. Flott frokost. Beskjeden vestibyle. Sentralt i sentrum. Ikke i Oslos mest attraktive strøk. Perfekt om man skal i Oslo Spektrum. Veldig god offentlig transport.

Takk, 301gunnars
Marlena Steciuk, Marketing på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2022

Kjære gjest,

Tusen takk for en flott tilbakemelding. Det er helt fantastisk å lese at du er fornøyd med rom, frokost og ikke minst beliggenheten.
Igjen tusen takk og håper vi sees snart :)

Anmeldt 9. mai 2022 via mobile enheter

Sentralt beliggende hotell med god frokost. Det var små rom, men de inneholdt det du trenger for en brhagelig overnatting. Jeg fikk et støyfritt rom mot bakgård og det var mulig å ha vinduet åpent. Betjening var hyggelig og serviceinnstilt Eneste som trakk ned var dårlig pristilbud når man overnattet flere netter og at hotell-appen ikke fungerte.

Takk, 443mettek
Stine Nordhaug, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2022

Kjære gjest,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding etter besøket, det setter vi utrolig stor pris på. Vi er glade for å høre at du hadde det fint hos oss og at de ansatte er hyggelige og serviceinnstilte.
Det er leit å høre at appen ikke fungerte. Om du vil kan du gjerne sende oss en e-post med mer informasjon slik at vi kan se på hva som eventuelt gikk galt.
Vi takker for besøket og ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anmeldt 2. mai 2022

100% fornøyd med alle deler av oppholdet. Kjempe bra, og god frokost også. Jeg gjorde 3 ulike reservasjoner på de 3 nettene jeg bodde der, men fikk beholde samme rom gjennom hele oppholdet (den midterste natten bestilt som enkeltrom). Siste natten betalte jeg med bonuspoeng.

Romtips: Nr. 305 - business room.
Dato for oppholdet: april 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Nieida
Stine Nordhaug, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2022

Kjære gjest,

Ikke noe er bedre enn gjester som er 100 % fornøyde med hele besøket hos oss! Vi takker så mye både for at du valgte å bo hos oss og for den fine tilbakemeldingen.
Velkommen tilbake :)