Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 862
Hotels.com
travelup.com
kr 1 614
Frokost inkludert
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 555)
Filtrer anmeldelser
1 555 resultater
Vurdering fra reisende
740
548
184
54
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
740
548
184
54
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4954 av 1 555 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Hotellet er moderne og freshed! Vi trengte aldri gå i resepsjonen, sjekket inn før vi kom via mobilen. Visste allerede da hvilket rom vi skulle bo på. Brukte mobilen som nøkkel i både heis og rom. Flotte rom som var ny og rene! Deilig frokost! Brannalarmen gikk ved feil, eneste grunnen til 4 og ikke 5 stjerner!

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 204gunhildg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stine Nordhaug, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2022

Kjære Gunhild,

Tusen takk for at dere valgte å bo hos oss under besøket i Oslo. Vi er glade for å se at dere trivdes hos oss og at vår nye funksjon med innsjekk og nøkkel på mobilen fungerte som det skal. Her er det potensiale for å spare tid om det er kø -
samtidig som vi er veldig glade i å snakke med våre gjester så vi håper at gjestene våre fortsatt vi komme å snakke med oss.

Vi takker for besøket og ønsker dere velkommen tilbake ved en senere anledning!

/Stine Nordhaug, Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Grei beliggenhet i forhold til tog og buss. Veldig god frokost! God seng, fint og rent rom. Hyggelig og serviceminded betjening! Følte meg ivaretatt og velkommen. Veldig fornøyd! Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste alene
Takk, S2439CNelisabeths
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stine Nordhaug, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

Kjære gjest,

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde det fint hos og at sengen var god og rommet rent. Ekstra hyggelig er det alltid når våre gjester skryter av de ansatte, det har de fortjent! Tilbakemeldingene deler vi med de ansatte så de også får ekstra motivasjon til å passe på at alle våre gjester får gode dager hos oss.
Tusen takk for at du valgte å bo hos oss og velkommen tilbake til oss neste gang turen går til Oslo!

Med vennlig hilsen,

Stine Nordhaug
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Rent og pent . Grei størrelse og det meste fantes på rommet . Nydelig frokost , fantastisk god service gjennom hele oppholdet ! Vi følte oss velkommen fra vi kom inn døra ... Tusen takk for at dere lagde en fin ramme for vårt opphold ...

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 727renates
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stine Nordhaug, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

Kjære gjest,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, det setter vi utrolig stor pris på. Det er godt at dere var fornøyde med frokosten og at det var rent og pent her. Våre ansatte jobber hardt for at alle våre gjester skal ha det bra og det er godt at vi kunne være med på å lage en fin ramme for deres besøk.
Vi takker for besøket og ønsker dere velkommen tilbake ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen,

Stine Nordhaug
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Hyggelig hotell mindre enn et steinkast fra Oslo S. Grei størrelse på rommet. Frokosten var god. Men det var såpass bråkete utenfor hotellet at det forstyrret oss i 4.etasje. Og det var ikke aircondition.

Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tovjh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marlena Steciuk, Marketing på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Kjære gjest,
Tusen takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Så hyggelig å lese at du er fornøyd med rom og frokost.
Igjen vil jeg takke, og håper at du kommer tilbake til oss i framtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2022

Et herlig hotell med sentral beliggenhet. Et unik herlig personellgruppe med et unikt serviceinstinkt. Blid, imøtekommende og så herlig væremåte.
En ubeskrivelig herlig frokost med et serviceinnstilt personell.

Romtips: Lite støy, ligger sentralt
Dato for oppholdet: mai 2022
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, arneo899
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marlena Steciuk, Marketing på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2022

Kjære gjest,

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på.
Jeg er glad for å høre at du hadde et fint besøk og at du er fornøyd med servicen og ikke minst med frokost :)
Jeg håper vi får gleden av å ha deg som vår gjest igjen i fremtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser