Merete E
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juli 2022via mobile enheter
Marlena Steciuk, MarketingThon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. aug. 2022
Kjære gjest,

Tusen takk for besøket og for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Veldig hyggelig å lese at du ble møtt med meget god og hyggelig service, både i resepsjon og frokosten, samt at du opplevde godt renhold.
Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til Oslo og Thon Hotel Terminus,

0.2 km fra Thon Hotel Terminus
7.4 km fra Thon Hotel Terminus
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 24. juli 2022

Kjempefint hotellrom, hyggelig betjening, nydelig frokost + for at det var godt utvalg av mat for vegeterianere/veganere. Kjempefin og sentral beliggenhet! Kort avstand til det meste. Hit kommer vi gjerne igjen :-)

Takk, Evy H
Marlena Steciuk, Marketing på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2022

Kjøre Evy H,
Tusen takk for at du brukt deg tid til å sende oss en tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på.
Det er alltid hyggelig å lese at våre gjester er fornøyd med oppholdet. Igjen tusen takk og håper at du kommer tilbake til oss i framtiden :)

Med vennlig hilsen
Marlena Steciuk
Service og kvalitetsleder

Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Hotellet er moderne og freshed! Vi trengte aldri gå i resepsjonen, sjekket inn før vi kom via mobilen. Visste allerede da hvilket rom vi skulle bo på. Brukte mobilen som nøkkel i både heis og rom. Flotte rom som var ny og rene! Deilig frokost! Brannalarmen gikk ved feil, eneste grunnen til 4 og ikke 5 stjerner!

Takk, 204gunhildg
Stine Nordhaug, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2022

Kjære Gunhild,

Tusen takk for at dere valgte å bo hos oss under besøket i Oslo. Vi er glade for å se at dere trivdes hos oss og at vår nye funksjon med innsjekk og nøkkel på mobilen fungerte som det skal. Her er det potensiale for å spare tid om det er kø -
samtidig som vi er veldig glade i å snakke med våre gjester så vi håper at gjestene våre fortsatt vi komme å snakke med oss.

Vi takker for besøket og ønsker dere velkommen tilbake ved en senere anledning!

/Stine Nordhaug, Direktør

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Grei beliggenhet i forhold til tog og buss. Veldig god frokost! God seng, fint og rent rom. Hyggelig og serviceminded betjening! Følte meg ivaretatt og velkommen. Veldig fornøyd! Kommer gjerne tilbake!

Takk, S2439CNelisabeths
Stine Nordhaug, General Manager på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

Kjære gjest,

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde det fint hos og at sengen var god og rommet rent. Ekstra hyggelig er det alltid når våre gjester skryter av de ansatte, det har de fortjent! Tilbakemeldingene deler vi med de ansatte så de også får ekstra motivasjon til å passe på at alle våre gjester får gode dager hos oss.
Tusen takk for at du valgte å bo hos oss og velkommen tilbake til oss neste gang turen går til Oslo!

Med vennlig hilsen,

Stine Nordhaug
Direktør

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Rent og pent . Grei størrelse og det meste fantes på rommet . Nydelig frokost , fantastisk god service gjennom hele oppholdet ! Vi følte oss velkommen fra vi kom inn døra ... Tusen takk for at dere lagde en fin ramme for vårt opphold ...

Takk, 727renates

Kjære gjest,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, det setter vi utrolig stor pris på. Det er godt at dere var fornøyde med frokosten og at det var rent og pent her. Våre ansatte jobber hardt for at alle våre gjester skal ha det bra og det er godt at vi kunne være med på å lage en fin ramme for deres besøk.
Vi takker for besøket og ønsker dere velkommen tilbake ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen,

Stine Nordhaug
Direktør

Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Hyggelig hotell mindre enn et steinkast fra Oslo S. Grei størrelse på rommet. Frokosten var god. Men det var såpass bråkete utenfor hotellet at det forstyrret oss i 4.etasje. Og det var ikke aircondition.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Tovjh
Marlena Steciuk, Marketing på Thon Hotel Terminus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Kjære gjest,
Tusen takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Så hyggelig å lese at du er fornøyd med rom og frokost.
Igjen vil jeg takke, og håper at du kommer tilbake til oss i framtiden.