Sjekket inn på business rom for 3 netter. Første rommet jeg fikk tildelt (rom 425) var veldig stort og flott, vinduet pekte ut mot bakgård så lite veistøy. Dessverre fungerte ikke TVen som det skulle der, så gikk i resepsjonen for å søke hjelp.
Ble da møtt av ett svært hyggelig og service innstilt par nede i resepsjonen som ble med opp på rommet for å prøve å ordne det, dessverre fikk de ikke det til og da var eneste alternativet at jeg byttet til ett rom med fungerende TV. Det nye rommet jeg fikk tildelt (405) var en del mindre, hadde mindre TV og generelt sett noe kjipere utførelse. Det nye rommet pekte og i retning mot Oslo City med veldig mye støyende trafikk og folkeliv rett utenfor rommet. Forstår at alle rom ikke kan være like og at jeg fikk ett rom som og tilsvarer den klassen jeg bestilte, men føles likevel litt kjipt å bli "nedgradert" fordi det første rommet jeg fikk hadde noe galt med seg, uten at jeg tror dette var intensjonen til de som tidlelte meg det nye rommet. Videre støyet kjøleskapet på rommet veldig mye, spesielt ved innkobling av kompressor som vekte meg et par ganger om natten. Mistenker og at det var noe galt med blandebatteriet på dusjen/badekaret da varmen på vannet skiftet mellom kaldt og alt for varmt flere ganger i minuttet når jeg dusjet. Kunne sikkert klaget og fått god hjelp, men orket ikke å pakke sammen igjen for å bytte rom enda en gang da jeg var ganske utpakket når jeg merket dette.
Ellers var hotelloppholdet greit, kjekt med mobilapp for å åpne rom og heis, for en sjusover som meg selv hadde det vært greit om frokosten var åpen til lenger enn 09:30 på hverdagene men kan ikke trekke for dette. Renhold på rommet var ok, ikke det best jeg har sett men helt etter standard med hva anngår andre hoteller jeg har bodd på rundt i Oslo. Selv om hotelloppholdet mitt her ikke var helt topp må jeg likevel berømme de service innstilte resepsjonistene som strekte seg langt for å prøve å ordne opp i feilen med det første rommet jeg fikk tildelt.