Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 189
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.09.21
Booking.com
USD 200
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 24.09.21
Trip.com
USD 185
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 24.09.21
Hotels.comUSD 189
eDreamsUSD 200
Prestigia.comUSD 209
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 027)
Filtrer anmeldelser
3 027 resultater
Vurdering fra reisende
1 446
1 259
231
65
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 446
1 259
231
65
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
169174 av 3 027 anmeldelser
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Overnattet én natt ifm forretningsreise. Ble uten at jeg vet hvorfor oppgradert til et «business room». Nydelig oppusset, stort og luftig hjørnerom med balkong, svær TV, fint bad, kaffemaskin og gode garderobeskap med både hyller og oppheng. God seng var det òg.

Hvis jeg har kontroll på retningene hadde nok rommet tidligere panoramautsikt til operaen og fjorden, mens man nå så inn i et under gjennomsnittlig inspirerende kontorbygg under oppføring. Can’t have it all!

Alle ansatte jeg hadde kontakt med var hyggelige og profesjonelle, frokosten god, og alle arealer rene og pene.

Rett og slett imponert! Takk for hyggelig opphold.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, KjetilL246
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hei Kjetil,

Takk for din topprangering og for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss! Jeg er glad for å lese at oppholdet har vært så vellykket og at du har likt hotellrommet, til tros for at utsikten til Deichmanske Bibliotek ikke var din favoritt. Jeg er glad for å lese at frokosten har vært smakfull og at vårt personale har vært hyggelige og profesjonelle. Igjen, takk for en hyggelig anmeldelse, jeg håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018

Denne gangen var det hyggelig å komme til hotellet, resepsjonen var forekommende og hjelpsom. Meget sentral beliggenhet. Stille tross mye trafikk i omgivelsene. Alt er moderne og velstelt, sengene gode i det standardrommet jeg hadde. Frokosten utmerket. Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018

Hei DagB45,

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad du har fått en god mottakelse når du har kommet til hotellet vårt, samt at du har sovet godt i våre senger. Det er hyggelig å lese at frokosten har vært utmerket i ditt syn, og jeg håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera nok en gang.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018

Generelt høy standar, god mat, pene rom som dekker de fleste behov.
Spesielt god frokost og lunch . Sentralt til tog og buss og shopping. Jeg ville ha valgt rom som er allergifri . Jeg kan anbefale dette hotellet til både forretninger og familie hotell.

Romtips: De allergi frie rommene er best.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, anitasb12018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2018

Hei anitasb12018,

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera, og takk for din topprangering! Jeg er glad for at både hotellrom og frokost har falt i smak. Takk for din hyggelige anbefaling, det setter vi stor pris på. Jeg håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018

Var her på en konferanse. Fikk sjekket inn tidligere enn lovet. Hyggelig betjening. God tre-retter til konferanse middag. Greie rom. Stille. Gode senger. Godt utvalg til frokost. Gratis WIFI. Rene og velholdte rom.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Svein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2018

Hei Svein G,

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for at oppholdet har vært vellykket og at ting har fungert som tiltenkt under ditt opphold. Takk for hyggelige ord om frokost og mat du har fått servert, samt våre ansatte. Jeg håper vi alle snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera nok en gang, og at ditt neste besøk blir like vellykket.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Anmeldelser fra tidligere gjester overbevist oss ikke 100%, men vi valgte hotellet pga sentral beliggenhet. Vi ble møtt med en hyggelig resepsjonist som øyblikkelig ga oss følelsen av at vi var velkommen. Vi fikk rom i 8 etasje (Sigøynerbaronen het rommet) og utsikt mot snuplass for biler/busser/drosjer utenfor Sentralbane stasjonen. Men vinduene var så godt lydisolert at trafikken nedenfor ikke var til noen sjenanse. Rommet var godt utstyrt med store behagelige lenestoler, stor seng, skrivebord, Nespresso kaffemaskin, vannkoker, minibar, strykbrett og strykejern. Ett stort tv og god belysning. Ett stort bad med badekar og egen dusjnisje. Måtte ha noe god balanse i dusjen dersom man ikke skulle havne ned i sluken når man stod på ett bein. Skikkelig fall ned til sluket. Frokosten var kjempe god, masse å velge i. Noe trang frokostsal. Hyggelig bar og restaurant i resepsjonsområdet. Hotellet kan absolutt anbefales og bor gjerne her neste gang vi er i Oslo.

Romtips: Be om ett rom med utsikt ut mot nord øst og litt opp i etasjene, da unngår man støy fra gaten.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Nina H W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Hei Nina H W,

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for å lese at oppholdet har overgått forventningene deres og at vi har kunnet overraske dere positivt. Takk for dine rosende ord om hotellrommet, frokosten og Eufemia Bar, det er veldig hyggelig å lese at så mange elementer har fungert så bra for dere. Takk for hyggelig anbefaling, jeg håper vi snart får ønske dere velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser