Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Booking.com
USD 180
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Priceline
USD 196
USD 169
Vis tilbud
Hotels.comUSD 179
TravelocityUSD 179
Agoda.comUSD 196
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 005)
Filtrer anmeldelser
3 005 resultater
Vurdering fra reisende
1 430
1 256
229
64
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 430
1 256
229
64
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
150155 av 3 005 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

❤️
Hotel ligger så sentralt gang avstand fra Oslo S.
Alt er så nydelig så vakkert helt ny !!!
Hotel stuff er veldig hjelpsom og hyggelig !! Rommet er så rydding nesten steril ❤️ we love it
Hvis Noen vil gå til opera eller være turist i vakre Oslo då må dere ta denne hotel

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, rafalp1985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Hei 686rafa_p,

Takk for din topprangering og for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for å lese at du har hatt et godt opphold hos oss og at vår lokasjon har fungert bra for deg. Takk for dine rosende ord om renhold og våre ansatte, det setter vi stor pris på. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Oslo og Thon Hotel Opera snart igjen.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Alt perfekt! Middag, frokost og rom. Bodd der sikkert 10 ganger, like fornøyd hver gang! Kan ikke finne noe negativt. Perfekt beliggenhet både i forhold til
jobb og reiseveg. Serviceinnstilte ansatte, spesielt i restauranten!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, ToveSolemS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Hei ToveSolemS,

Takk for din topprangering og for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av dit topphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for å lese at du er en returnernde gjest hos oss og at du er fornøyd med hotellopplevelsen våre ansatte skaper for deg. Takk for hyggelige ord om maten vi serverer og hotellrommene, jeg er glad vi klarer å levere i alle ledd. Jeg håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera nok en gang.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Vi dro hit å spiste frokost etter å ha reist med NSB nattog. NSB og Thon har et samarbeid, at man kan dra dit å spise frokost og dusje etter man har reist med sovevogn/sovekupé. Frokost koster 180kr og frokost og dusj 250kr. Ikke gal pris det.
Frokosten var av første klasse, og enormt mye utvalg! Alt var kjempe godt, og det var mange mennesker til frokosten men det merket man verken på kø eller på utvalg.
Anbefales!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Hei Karital_13

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Og takk for din topprangering! Jeg er glad for å lese at du har vært fornøyd med frokosten hos oss, og at dere har satt pris på samarbeidet vi har med NSB og Nattoget. Jeg håper vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera, kanskje vi neste gang kan få tilby den komplette opplevelsen, inkludert overnatting?

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Overnattet én natt ifm forretningsreise. Ble uten at jeg vet hvorfor oppgradert til et «business room». Nydelig oppusset, stort og luftig hjørnerom med balkong, svær TV, fint bad, kaffemaskin og gode garderobeskap med både hyller og oppheng. God seng var det òg.

Hvis jeg har kontroll på retningene hadde nok rommet tidligere panoramautsikt til operaen og fjorden, mens man nå så inn i et under gjennomsnittlig inspirerende kontorbygg under oppføring. Can’t have it all!

Alle ansatte jeg hadde kontakt med var hyggelige og profesjonelle, frokosten god, og alle arealer rene og pene.

Rett og slett imponert! Takk for hyggelig opphold.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, KjetilL246
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hei Kjetil,

Takk for din topprangering og for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss! Jeg er glad for å lese at oppholdet har vært så vellykket og at du har likt hotellrommet, til tros for at utsikten til Deichmanske Bibliotek ikke var din favoritt. Jeg er glad for å lese at frokosten har vært smakfull og at vårt personale har vært hyggelige og profesjonelle. Igjen, takk for en hyggelig anmeldelse, jeg håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018

Denne gangen var det hyggelig å komme til hotellet, resepsjonen var forekommende og hjelpsom. Meget sentral beliggenhet. Stille tross mye trafikk i omgivelsene. Alt er moderne og velstelt, sengene gode i det standardrommet jeg hadde. Frokosten utmerket. Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018

Hei DagB45,

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad du har fått en god mottakelse når du har kommet til hotellet vårt, samt at du har sovet godt i våre senger. Det er hyggelig å lese at frokosten har vært utmerket i ditt syn, og jeg håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera nok en gang.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser