Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
kr 1 802
Fullt refunderbart før fre. 3. mai
Frokost inkludert
Priceline
kr 1 834
Fullt refunderbart før søn. 5. mai
Go to your Happy Price
Vio.com
kr 1 506
Frokost inkludert
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hege
Anmeldelse av Thon Hotel Opera
2,0 av 5 boblerAnmeldt 2. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 4 140
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 3 849
  • Vio.com
    kr 2 886
  • Hotels.com
    kr 3 840
0.2 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Double room
Booking.com
kr 984
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    kr 984
  • Hotels.com
    kr 984
  • Expedia.com
    kr 986
0.3 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 1 860
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Scandic Hotels
    kr 1 860
  • travelup.com
    kr 1 596
  • Priceline
    kr 1 860
0.3 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Romservice
Booking.com
kr 2 490
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 2 346
  • Hotels.com
    kr 2 340
  • Vio.com
    kr 2 340
1.1 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 159
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 273
  • Agoda.com
    kr 1 855
  • travelup.com
    kr 1 967
1.0 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 805
kr 2 255
  • Priceline
    kr 2 255
  • Expedia.com
    kr 2 261
  • Radissonhotels.com
    kr 2 255
0.4 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
Booking.com
kr 930
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 079
  • Agoda.com
    kr 727
  • Hotels.com
    kr 892
1.0 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 076
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 793
  • Trip.com
    kr 1 074
0.7 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 1 391
  • Vio.com
    kr 1 212
  • Agoda.com
    kr 1 179
  • Expedia.com
    kr 1 452
4.3 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 1 236
  • Hotels.com
0.9 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (3 327)
Filtrer anmeldelser
3 327 resultater
Vurdering fra reisende
1 647
1 321
255
68
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 647
1 321
255
68
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
281286 av 3 327 anmeldelser
Anmeldt 1. desember 2018

overnattet på Thon Opera og de skuffer sjeldent. effektiv service, flotte rom i paviljongen og god innholdsrik frokost. Det var det jeg trengte! plassering i umiddelbar nærhet av Oslo sentralbane gjør dette hotellet attraktivt når en skal videre med flytog.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 284kjellerlingb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei Kjell-Erling B,

Takk for din topprangering og for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for å lese at oppholdet har vært vellykket og at du trives hos oss. Takk for dine rosende ord om frokosten og rommene våre, jeg er også glad for at vår lokasjon fungerer så bra for deg. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera snart igjen.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2018

Super service fra vi kom inn døra til vi dro igjen! Rommet var utrolig flott med stort fint bad med badekar som ble flittig brukt. Rengjøringen var veldig bra, og stillheten var utrolig med tanke på hvor sentralt hotellet ligger. Jeg synes også at det er betryggende å vite at det også er vekter på hotellet som passer på om natta. :-) Gleder meg veldig til å komme tilbake!!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Christine B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei Christine B,

Takk for din topprangering og for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for å lese at du har trivdes hos oss og at du har følt deg trygg. Veldig hyggelig å høre at renholdet har vært så bra, og at rommet har vært stille og behagelig, jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera snart igjen.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

❤️🙏🏻
Hotel ligger så sentralt gang avstand fra Oslo S.
Alt er så nydelig så vakkert helt ny !!!
Hotel stuff er veldig hjelpsom og hyggelig !! Rommet er så rydding nesten steril 🤪❤️ we love it
Hvis Noen vil gå til opera eller være turist i vakre Oslo då må dere ta denne hotel

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, rafalp1985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Hei 686rafa_p,

Takk for din topprangering og for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for å lese at du har hatt et godt opphold hos oss og at vår lokasjon har fungert bra for deg. Takk for dine rosende ord om renhold og våre ansatte, det setter vi stor pris på. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Oslo og Thon Hotel Opera snart igjen.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Alt perfekt! Middag, frokost og rom. Bodd der sikkert 10 ganger, like fornøyd hver gang! Kan ikke finne noe negativt. Perfekt beliggenhet både i forhold til
jobb og reiseveg. Serviceinnstilte ansatte, spesielt i restauranten!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, ToveSolemS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Hei ToveSolemS,

Takk for din topprangering og for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av dit topphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for å lese at du er en returnernde gjest hos oss og at du er fornøyd med hotellopplevelsen våre ansatte skaper for deg. Takk for hyggelige ord om maten vi serverer og hotellrommene, jeg er glad vi klarer å levere i alle ledd. Jeg håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera nok en gang.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Vi dro hit å spiste frokost etter å ha reist med NSB nattog. NSB og Thon har et samarbeid, at man kan dra dit å spise frokost og dusje etter man har reist med sovevogn/sovekupé. Frokost koster 180kr og frokost og dusj 250kr. Ikke gal pris det.
Frokosten var av første klasse, og enormt mye utvalg! Alt var kjempe godt, og det var mange mennesker til frokosten men det merket man verken på kø eller på utvalg.
Anbefales!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Hei Karital_13

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Og takk for din topprangering! Jeg er glad for å lese at du har vært fornøyd med frokosten hos oss, og at dere har satt pris på samarbeidet vi har med NSB og Nattoget. Jeg håper vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera, kanskje vi neste gang kan få tilby den komplette opplevelsen, inkludert overnatting?

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser