Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Knut A
Drammen, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Opera
4,0 av 5 boblerAnmeldt 10. des. 2018
Dato for oppholdet: desember 2018
Romtips: Unngå om mulig å komme for nær lokaler med musikk på natten.
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius L, Guest Relations ManagerThon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. des. 2018
Hei Andersen 44,

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av oppholdet ditt hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for at det hovedsakelig har vært vellykket, til tros for noen irritasjonsmomenter som du nevner. Vi gjør vårt ytterste for at alle gjester skal være fornøyde, enten de ønsker å være på fest hos oss, eller kun sove. I julebordsesongen vil det dog være noe mer festligheter enn vanlig, og det er synd å lese at du har blitt forstyrret av dette. Jeg kan også forsikre deg om at dine kommentarer blir videreformidlet til avdelingslederne for oppfølging, svett ost og uinteressert personale er ikke blant elementene vi ønsker å være kjente for. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera snart igjen, og at ditt neste opphold blir enda mer vellykket.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service og Kvalitetskoordinator.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Double room
kr 1 199
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 199
  • Hotels.com
    kr 1 199
  • Vio.com
    kr 1 197
0.4 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
kr 1 934
  • Hotels.com
    kr 2 146
  • Agoda.com
    kr 1 782
  • travelup.com
    kr 1 873
1.0 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 299
kr 1 148
  • Strawberry Hotels
    kr 1 299
  • Expedia.com
    kr 1 143
  • Tripadvisor
    kr 1 143
0.3 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 685
  • Radissonhotels.com
    kr 1 685
  • Destinia.com
    kr 1 601
  • Expedia.com
    kr 1 685
0.4 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 300
kr 1 128
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 128
  • Trip.com
0.7 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Our lounge area on the second floor
kr 902
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 854
  • Agoda.com
    kr 705
  • Vio.com
1.0 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 544
  • Expedia.com
    kr 1 699
  • Agoda.com
    kr 1 411
  • Vio.com
4.3 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 086
  • Expedia.com
    kr 891
  • Hotels.com
    kr 811
  • Agoda.com
    kr 822
0.9 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 4 940
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 4 640
  • Agoda.com
    kr 3 376
  • Expedia.com
    kr 4 641
0.2 km fra Thon Hotel Opera
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (3 349)
Filtrer anmeldelser
3 351 resultater
Vurdering fra reisende
1 663
1 326
257
68
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 663
1 326
257
68
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
287292 av 3 351 anmeldelser
Anmeldt 9. desember 2018

Vi bodde her en natt i forbindelse med julebord, og det ligger helt inntil togstasjonen. Det er bare et steinkast til Karl Johan og Operaen og ikke minst den nye bydelen Bjørvika. Vi fikk et stort rom med romslig bad med fin utsikt over gamle plata. Der er det heldigvis stille og fredelig for tiden.
Det var hyggelig og gode drinker i baren, så vi ble sittende der både før og etter julebordet.
Servicen i resepsjonen var hyggelig og effektiv, selv om det var travelt på hotellet.
Jeg hadde litt problemer med å finne rommet mitt, men fikk veldig hyggelig hjelp av en som var ansatt i restauranten. :) Bra at alle har gjestene som hovedfokus selv om det er travelt.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Discover0507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Hei Discover0507,

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for å lese at du har hatt et godt opphold hos oss, og at vårt personale har gitt dere god service i alle avdelinger. Takk for rosende ord om service og produkt i Eufemia Bar, jeg er glad for å lese at dere valgte å bruke baren flere ganger i løpet av oppholdet. Jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera ved neste Oslobesøk.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Nå har mine barn og jeg hatt flere opphold på dette hotellet. Denne gangen ble det virkelig en nedtur. Fikk rom ut mot sentralstasjon,to netter har jeg vært våken pga støy. Forstår at hotellet ikke har mulighet til å dempe det men kanskje vurdere å isolere noe bedre. Og på morgenen når vi kommer ned og ut av heisen slår urin lukt imot oss. Slik at man brekker seg. Julebord sesong javel,men kjære vene sånn skal det da ikke være. På rommet var en kontakt ødelagt,skumnelt. Flekker rundt på vegger og gardiner. Hva skjer Thon hotel opera?? Vi er så skuffet. Hjalp ikke å klage heller.

Frokosten er nydelig slik den pleir og personalet er stortsett veldig hyggelig.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Hege A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei Bareme,

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Det er veldig beklagelig å lese at oppholdet ditt ikke har vært som forventet og at dere har opplevd å bli forstyrret om natten. Alle våre vinduer er trippelissolert og er laget for å tåle støyen fra motorveien som tidligere gikk utenfor hotellet, og det er veldig synd å lese at dette ikke har vært tilfredsstillende isolasjon for dere. Det er naturligvis ikke slik at det skal lukte urin noen steder på hotellet, og jeg håper du har sagt i fra slik at vi har kunnet vaske de områdene som dere opplevde dette på. Jeg håper dere vil vurdere å komme tilbake til oss på Thon Hotel Opera ved en senere anledning, og at dere ved deres neste opphold ber om et stille rom høyt oppe, slik at dere forhåpentligvis får en bedre natts søvn, og en bedre opplevelse av hotellet vårt igjen.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018

overnattet på Thon Opera og de skuffer sjeldent. effektiv service, flotte rom i paviljongen og god innholdsrik frokost. Det var det jeg trengte! plassering i umiddelbar nærhet av Oslo sentralbane gjør dette hotellet attraktivt når en skal videre med flytog.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 284kjellerlingb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hei Kjell-Erling B,

Takk for din topprangering og for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for å lese at oppholdet har vært vellykket og at du trives hos oss. Takk for dine rosende ord om frokosten og rommene våre, jeg er også glad for at vår lokasjon fungerer så bra for deg. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera snart igjen.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2018

Super service fra vi kom inn døra til vi dro igjen! Rommet var utrolig flott med stort fint bad med badekar som ble flittig brukt. Rengjøringen var veldig bra, og stillheten var utrolig med tanke på hvor sentralt hotellet ligger. Jeg synes også at det er betryggende å vite at det også er vekter på hotellet som passer på om natta. :-) Gleder meg veldig til å komme tilbake!!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Christine B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei Christine B,

Takk for din topprangering og for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for å lese at du har trivdes hos oss og at du har følt deg trygg. Veldig hyggelig å høre at renholdet har vært så bra, og at rommet har vært stille og behagelig, jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Opera snart igjen.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

❤️🙏🏻
Hotel ligger så sentralt gang avstand fra Oslo S.
Alt er så nydelig så vakkert helt ny !!!
Hotel stuff er veldig hjelpsom og hyggelig !! Rommet er så rydding nesten steril 🤪❤️ we love it
Hvis Noen vil gå til opera eller være turist i vakre Oslo då må dere ta denne hotel

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, rafalp1985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marius L, Guest Relations Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Hei 686rafa_p,

Takk for din topprangering og for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt opphold hos oss på Thon Hotel Opera. Jeg er glad for å lese at du har hatt et godt opphold hos oss og at vår lokasjon har fungert bra for deg. Takk for dine rosende ord om renhold og våre ansatte, det setter vi stor pris på. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Oslo og Thon Hotel Opera snart igjen.

Med vennlig hilsen
Marius Lilleng
Service- og Kvalitetskoordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser