Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 238
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.21
Booking.com
USD 226
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.21
Trip.com
USD 202
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.21
Hotels.comUSD 238
FindHotelUSD 252
eDreamsUSD 226
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 029)
Filtrer anmeldelser
3 029 resultater
Vurdering fra reisende
1 447
1 260
231
65
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 447
1 260
231
65
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4651 av 3 029 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020

Svært fornøyd. God beliggenhet med nærhet til tog, trikk og buss. Lyst og rent hotell. Serviceinnstilte personale både i resepsjonen og ved frokost. Veldig god og godt utvalg på frokost. Kan virkelig anbefale dette.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Tone S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rita Ludvigsen, Annet på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Hei Tone S!

Tusen takk for besøket og tusen takk for flott tilbakemelding. Så hyggelig å lese at personalet er serviceinnstilt og at frokosten falt i smak.

Velkommen tilbake til oss.

med vennlig hilsen
Rita Ludvigsen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Det var kort men hyggelig familie ferie i storby.
Hotel har veldig bra lokasjon for utflukter i byen og omegn.
Lett å ta trikk, buss, T-bane, eller bare spasere i sentrum.
Restauranten var dessverre stengt, men det funnet mange forskjellige muligheter i nærområde.
Rom var tilpasset vår behov, stort rom med god plass til alle. Stor sovesofa for junior, sprinkelseng for minstemann. Nok håndkle, kopper til alle. Flott utsikt i tillegg.
Veldig hyggelig og behjelpelig personalet både i resepsjon og ved frokost.
Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, VerHrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rita Ludvigsen, Annet på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Hei VerHrab!

Tusen takk for besøket og for super tilbakemelding. Så hyggelig å lese at personalet hos oss er hyggelige og behjelpelige og at rommet var tilpasset deres behov.

Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss snart igjen.

Med vennlig hilsen
Rita Ludvigsen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Svært fornøyd! Perfekt beliggenhet i et svært trendy og spennende område. Hotellet er lyst og rent. Personalet er svært serviceorienterte og hyggelige. Jeg takker for oss og vi kommer veldig gjerne igjen:)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, GroH114
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rita Ludvigsen, Annet på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Hei GroH114!

Tusen takk for besøket og tusen takk for flott tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Så hyggelig å lese at personalet er serviceorientert og hyggelig og at hotellet er lyst og rent.
Velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Rita Ludvigsen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Thon leverer som alltid. Hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere og en god atmosfære uansett hvilket Thon hotell man bor på. Bruker så langt det er mulig Thon hotel når jeg er på reise. Har aldri hatt noen negative opplevelser på Thon sine hoteller.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, BetaNybrott
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rita Ludvigsen, Annet på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Hei BetaNybrott!

tusen takk for besøket og for flott tilbakemelding. Så hyggelig å lese at du trives på Thon hotellene.

Vi håper vi kan ønske deg velkommen tilbake snart igjen.

Med vennlig hilsen
Rita Ludvigsen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Kan ikke klage på noe spesielt her. Alt stemte med mine forventninger. Frokosten var helt topp, rom ryddig og personalet var hyggelig. Beliggenhet er meget bra med parkeringshus i nesten samme bygning

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Back_Force
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rita L, Leder  på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hei Back_Force!

Tusen takk for besøket og tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så flott å lese at vi levde opp til dine forventninger.
Vi håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss snart igjen.

med vennlig hilsen
Rita Ludvigsen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser