4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 166
Fullt refunderbart før fre. 8. des.
Expedia.com
USD 167
Fullt refunderbart før søn. 10. des.
Vio.com
USD 152
Fullt refunderbart før søn. 10. des.
Hotels.comUSD 167
1 308
1 609
1 308
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Jeg kan trygt anbefale dette hotellet til andre. Det var stille og rolig, gode senger og en variert og god frokost. Vil absolutt komme tilbake! Og så er det jo så sentralt, noe som også er et stort pluss! 🙂

Takk, 201ragnhildf
Tamas Csorba, General Manager på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2022

Hei 201ragnhildf,

Takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss at du hadde et fint opphold hos oss og at du er fornøyd med serivcen, renhold og frokosten. Disse tingene jobber vi veldig med.
Ønsker deg en fortsatt fin sommer og håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen snart

Anmeldt 25. juli 2022

Et uformelt, men også eksklusivt hotell som du virkelig får en god følelse hos. De ansatte er strålende. Frokosten er topp, Rommene er rene og pene, (men kan trenge litt oppussing snart!) og ellers er plasseringen helt perfekt med nærhet til alt en måtte trenge. Dette er mitt foretrukne hotell i Oslo, og jeg elsker det!

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Vegard E
Tamas Csorba, Daglig leder på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Hei Vegard E,

Takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss at du hadde et fint opphold hos oss og at du er fornøyd med serivcen og frokosten. Disse tingene jobber vi veldig med.
Ønsker deg en fortsatt fion sommer og håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen snart

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Flott hotell og veldig hyggelig og vennlig betjening uansett hvem du traff på, resepsjon, spisesal, restaurant… vi hadde rom i 9. etg og flott utsikt. Beliggenheten var superb iftil nyutbyggingen i Bjørvika med opera, bibliotek og Munch museumer

Romtips: Parkeringshus og sentralbanestasjon like ved hotellet
Takk, Nomad10568872301
Tamas Csorba, Daglig leder på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2022

Hei Nomad10568872301

Takk for hyggelig tilbakemelding. Hleder oss at du hadde et fint opphold med god utsikt fra rommet i 9. etg.
Vi jobber stadig med servicen hos oss og takk for at du satt pris på det under oppholdet.
Ønsker deg en flott sommer og velkommen tilbake

Anmeldt 20. juli 2022

Bra hotellopplevelse! Sentral beliggenhet nær togstasjon, komfortable rom og super service med mulighet for matpakke som alternativ til frokost når vi skulle reise videre tidlig. Vi kommer gjerne tilbake!

Takk, lillianpedersen
Tamas Csorba, Daglig leder på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2022

Hei lillianpedersen,

Tusen takk for din rangering og kommentar. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold. Jeg er glad for å lese at du har hatt et fint besøk hos oss, at beliggenheten var beleilig for deg. Jeg håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Thon Hotel Opera ved en senere anledning.

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk! Vi ble møtt av ei serviceinnstilt ansatt. Sera kunne ikke være mer behjelpsom slik hun var. Hun flyttet oss fra 7. etasje til 9. etasje da hun så at det var to enkeltsenger istedenfor dobbeltseng på vårt opprinnelige rom. Glad vi valgte Thon Opera!

Romtips: Dere bør komme dere opp i etasjene. Kjempe fin utsikt!
Takk, 543larsd

Hei 543larsd,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og ta du var fornøyd med servicen du fikk av respesjonisten hos oss.
Ønsker deg en fortsatt flott sommer og velkommen tilbake til oss