Kjære Frobom,
Tusen takk for din tilbakemelding etter oppholdet ditt hos oss på Thon Hotel Opera. Vi setter pris på dine kommentarer og ønsker å takke for at du valgte å bo hos oss.
Vi er glade for at du fant vår sentrale beliggenhet praktisk og at du satte pris på tilgangen til offentlig transport. Vi beklager imidlertid at du opplevde renholdet som ikke helt tilfredsstillende, og vi vil ta dette videre internt for å forbedre våre tjenester.
Det er skuffende for oss å lese at du fant frokosten kun ok, men vi setter stor pris på tilbakemeldingen, og tar dine kommentarer til etterretning for å se om det er muligheter for forbedring.
Vi er glade for å høre at du likte treningsrommet vårt, og vi jobber kontinuerlig med å opprettholde gode fasiliteter for våre gjester.
Til tross for vår sentrale plassering like ved jernbanestasjon er vår erfaring svært lite støy fra jernbanene. Vi beklager om dere likevel opplevde dette, og skal undersøke om det kan være muligheter for forbedring på rommet deres.
Takk igjen for dine kommentarer, og vi håper at du vil gi oss en ny sjanse til å imøtekomme dine forventninger i fremtiden. Vi er sikre på å kunne gi deg en opplevelse langt over ok ved ditt neste besøk!
Med vennlig hilsen,
Torje - Hotellsjef