odd-arthur l
Anmeldelse av Thon Hotel Opera
4,0 av 5 boblerAnmeldt 7. aug. 2023
Dato for oppholdet: august 2023
Romtips: Midt i sentrum
Eline Johansen, Guest Services / Front OfficeThon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. aug. 2023
Kjære Odd-Arthur,
Tusen takk for din flotte tilbakemelding. Vi er glade for at du likte oppholdet ditt hos oss og satte pris på vår sentrale beliggenhet i Oslo. Det er flott å høre at du likte rommet du bodde på. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

• Official Site
1 337
1 683
1 337
Anmeldt 29. juli 2023 via mobile enheter

Var 2 par som bodde på Thon Hotel Opera i 2 netter. Flott hotel med en ypperlig beliggenhet. Gode senger. Smilende og høflige ansatte som alle gjorde sitt beste for at folk skal trives. Nydelig frokost med sprøstekt bacon, og ellers mye deilig å velge mellom. Vi kunne ikke hatt det bedre. Vi var strålende fornøyde. Ingenting å sette fingeren på. Døra inn til badet knirka veldig. Sa fra om det, og vipps, så var det fikset. Helt fantastisk.

Takk, EmmyB566
Torje Thoresen, Other på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2023

Kjære Emmy,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding etter oppholdet hos oss på Thon Hotel Opera. Det gleder oss å lese at du hadde en flott opplevelse sammen med vennene dine de to nettene dere tilbrakte hos oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å fremheve vår ypperlige beliggenhet, komfortable senger og vår deilige frokost med sprøstekt bacon og et variert utvalg av fristende retter. Vårt team streber etter å gi våre gjester den beste servicen, og vi er glade for å høre at de smilende og høflige ansatte bidro til at dere trivdes under oppholdet.

Vi er også takknemlige for at du ga oss beskjed om knirkelyden på badedøren, og vi setter pris på at dere opplevde at vi raskt løste problemet for dere.

Takk igjen for dine rosende ord. Vi ser frem til å ønske deg og vennene dine velkommen tilbake til Thon Hotel Opera ved en fremtidig anledning!

Med vennlig hilsen,
Torje
Thon Hotel Opera

Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Fint hotell og god frokost! Høflig og hjelpsomt personale! Jeg er skuffet over tildeling av bonuspoeng , jeg betalte over 22000kr for alle 3 romma , men får bare bonuspoeng for et rom! Jeg skjønner ikke at det er slik at den som sover får poeng mens den som har betalt kun får poeng for ett rom! Dette bør dere gjøre noe med! Vi er skuffet over Thon!

Takk, Oddvar Magne N
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2023

Kjære Oddvar Magne,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold. Jeg er glad for å se at du var fornøyd med vår frokost og at du møtte på høflig og hjelpsomt personale. Det er synd å høre at har en sur bismak etter oppholdet. Thon+ medlemskap er personlig, og poeng opptjenes ved egen overnatting uavhengig av hvem som betaler for oppholdet. Ved betaling av andres opphold opptjenes ikke poeng. Jeg beklager at disse vilkår ikke lever opp til dine forventninger. Jeg håper allikevel vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Thon Hotel Opera ved en senere anledning og at vi da kan imponere deg til å forbedre din score.

Anmeldt 5. juli 2023

Vi hadde en flott kjærestehelg i Oslo i forbindelse med konserten på Voldsløkka. Hotellet har super plassering, nydelig frokost og veldig service innstilt og imøtekommende personal. Vi var veldig fornøyd og kommer garantert tilbake til Thon Opera

Takk, olavfrodeb
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2023

Kjære Olav Frode B,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding. Vi er glade for å høre at dere hadde en flott helg hos oss. Tusen takk for dine fine ord om vår service og frokost. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til Thon Hotel Opera ved en senere anledning.

Anmeldt 4. juli 2023

Rommet var flott, sengen var meget god, beliggenheten er genial og servicen er meget bra. Anbefaler virkelige et opphold her neste gang du/dere skal til Oslo. Er vårt andre opphold her og vi kommer til å velge dette hotellet ved vårt neste besøk i Oslo.

Dato for oppholdet: juni 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, evamarif2023

Kjære Eva Mari F,
Tusen takk for din topprangering og kommentar. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding etter ditt opphold. Jeg er glad for å høre at du er fornøyd og at du likte rommet du tikk og sov godt hos oss. Takk for fine ord om vår service, det er hyggelig å se at det blir lagt merke til. Tusen takk for din anbefaling. Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Thon Hotel Opera ved en senere anledning.

Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

Det var en helt grei opplevelse. Hotellet er sentralt, og det er enkelt å komme seg rundt. Renholdet kunne vært bedre, og frokosten er ok. Treningsrommet er bra. Kan være noe støy da det ligger rett ved jernbanen Det blir på det jevne og det finnes bedre hoteller i Oslo til lik pris.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, frobom
Torje Thoresen, Other på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2023

Kjære Frobom,

Tusen takk for din tilbakemelding etter oppholdet ditt hos oss på Thon Hotel Opera. Vi setter pris på dine kommentarer og ønsker å takke for at du valgte å bo hos oss.

Vi er glade for at du fant vår sentrale beliggenhet praktisk og at du satte pris på tilgangen til offentlig transport. Vi beklager imidlertid at du opplevde renholdet som ikke helt tilfredsstillende, og vi vil ta dette videre internt for å forbedre våre tjenester.

Det er skuffende for oss å lese at du fant frokosten kun ok, men vi setter stor pris på tilbakemeldingen, og tar dine kommentarer til etterretning for å se om det er muligheter for forbedring.

Vi er glade for å høre at du likte treningsrommet vårt, og vi jobber kontinuerlig med å opprettholde gode fasiliteter for våre gjester.

Til tross for vår sentrale plassering like ved jernbanestasjon er vår erfaring svært lite støy fra jernbanene. Vi beklager om dere likevel opplevde dette, og skal undersøke om det kan være muligheter for forbedring på rommet deres.

Takk igjen for dine kommentarer, og vi håper at du vil gi oss en ny sjanse til å imøtekomme dine forventninger i fremtiden. Vi er sikre på å kunne gi deg en opplevelse langt over ok ved ditt neste besøk!

Med vennlig hilsen,

Torje - Hotellsjef