Øivind H
Drammen, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Opera
5,0 av 5 boblerAnmeldt 19. nov. 2023
Dato for oppholdet: november 2023
Eline Johansen, Guest Services / Front OfficeThon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. nov. 2023
Kjære Øivind,
Tusen takk for din flotte tilbakemelding. Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å skrive. Våre ansatte jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og det er flott å se at dette blir lagt merke til. Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning.

0.7 km fra Thon Hotel Opera
1 336
1 681
1 336
Anmeldt 16. november 2023

Fantastisk hotell, med god beliggenhet.
Ligger tett på alle Oslos fatsaliter .Meget bra service. Blir møtt av blide service innstilte personale. Romme er fine og rene. God seng.
Frokost er god og variert.
Anbefaler dette hotellet.

Takk, Frode L
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2023

Kjære Frode,
Tusen takk for at du deler din erfaring med oss. Det er flott og høre at du hadde et hyggelig opphold. Det gleder oss og høre at du satte pris på beliggenheten, servicen og rommene. Takk for dine fine ord om vår frokost. Vi setter stor pris på din anbefaling og håper å se deg igjen snart.

Anmeldt 14. november 2023

Spennende interiør, og personale som liker jobben sin og virkelig forstår hvorfor de er der. Fantastisk frokost, og hyggelig bar med god stemning. Det siste lille løftet ville for oss ha vært dunputer fremfor fiber.

Takk, TrineRN
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2023

Kjære Trine,
Tusen takk for din topprangering og flotte tilbakemelding. Dette var hyggelig lesing. Det er herlig å høre at opplevelsen ble så bra og at vi klarte og leve opp til dine forventninger. Takk for din kommentar om våre puter. Vi holder på å bytte ut mange av fiberputene til dunputer men dessverre gjelder ikke dette for alle rom enda. Jeg håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Thon Hotel Opera ved en senere anledning.

Anmeldt 9. november 2023

Flott sentralt hotell med meget god service både i resepsjonen & i frokost salen. Meget god og variert frokost. Pent rom som var ryddigt & rent samt godt støydempet. Sov som en stein i en flott solid seng. Anbefales på det varmeste.

Romtips: Ta seg god tid med frokosten. Den var eksepsjonell.
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Frode M
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2023

Kjære Frode M,
Tusen takk for din topprangering og utrolig hyggelige kommentar. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold. Det er flott å se at du har hatt et trivelig besøk til vårt hotell og at du fikk god service og likte vår frokostbuffet. Tusen takk for din anbefaling. Vi håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Thon Hotel Opera igjen snart.

Anmeldt 7. november 2023

Dyktige, hyggelige og serviceinnstilte ansatte på Thon Opera. :) En ekstra takk til Chrysa, Dilena, Anil, Attika, Nardos og Kjell for godt håndtert og vel servert festmiddag til 110 stk. Alle var veldig fornøyde.

Takk, Departure65514477983
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2023

Kjære Gjest
Tusen takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding. Herlig å lese at opplevelsen ble så bra og at vi klarte å leve opp til dine forventninger. Vi setter stor pris på dine fine ord. Vi håper på flere besøk i fremtiden. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 3. november 2023

Jeg jobber sjøl i reiselivsnæringa, reiser mye og elsker å bo på hotell. Thon Hotel Opera er i en særklasse, og kan sammenlignes med de aller beste i Oslo. Det som er helt genuint er at ansatte, i alle funksjoner, er utrolig blide, imøtekommende og hjelpsomme. Dette gjør at jeg og familien elsker dette hotellet. I tillegg er frokosten fantastisk, i likhet med rommene og sengene, beliggenhet og renhold. Og skulpturen i resepsjonen er helt nydelig!
Tidlig innsjekk og seint utsjekk er mulig, avhengig av belegg.
Jeg synes faktisk også de andre gjestene på hotellet også er usedvanlig trivelige. Det eksepsjonelt høye servicenivået håper jeg skyldes
at de ansatte blir svært godt behandlet, uansett stilling og funksjon :-)
Anbefales - du vil IKKE angre!!

Romtips: Perfekt beliggenhet m.h.t. Oslos kulturtilbud; Operaen, Deichmanske bibliotek, Munch m.m. Så husk å bestille biletter o.l. i god tid!
Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Yngvil R
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2023

Kjære Yngvil R,
Tusen takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding. Herlig å lese at opplevelsen ble så bra og at vi klarte å leve opp til dine forventninger. Takk for dine fine ord om våre ansatte. Dette setter vi stor pris på. Vi håper på flere besøk i fremtiden. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.