Hans Willy A
Dato for oppholdet: august 2024
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Eline Johansen, Guest Services / Front OfficeThon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. aug. 2024
Kjære Hanswillya,

Hjertelig takk for din strålende vurdering og for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss. Det gleder oss stort å høre at vår sentrale beliggenhet bidro positivt til ditt opphold, og at du satte pris på nærheten til byens attraksjoner som Operaen og Munchmuseet. Vi er også takknemlige for dine fine ord om vår service og frokosttilbudet. Din anbefaling er den beste anerkjennelse vi kan få, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
1 337
1 683
1 337
Anmeldt 4. august 2024

Tredje gangen vi bor på dette hotellet, og like fornøyde hver gang. Denne gangen fikk vi rom i 9ende etasje med fin utsikt mot sentrum og badekar. Alltid god frokost, rene rom og hyggelige ansatte. Litt problem med chromecasten, men ellers var alt i tipp-topp stand. Kommer garantert tilbake neste år!

Dato for oppholdet: august 2024
Takk, jane9288
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2024

Kjære Jane9288,
Tusen takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding. Herlig å lese at opplevelsen ble så bra og at vi klarte å leve opp til dine forventninger. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake igjen.

Anmeldt 23. juli 2024 via mobile enheter

Oppholdet var fantastisk på alle måter. Rommet (leiligheten) var råflott, terassen var one-in-a-million, beliggenheten er sentral og frokosten var super! Vi kunne ikke vært mer fornøyd. Treningsrommet var også innholdsrikt nok. Tusen takk ☺️

Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, Cahmo
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2024

Kjære Cahmo,
Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen. Det gleder oss å høre at du hadde et flott opphold hos oss. Vårt mål er alltid å gi gjestene våre den beste anmeldelsen, og det er flott å se at vi traff blink. Vi er glade for at du satte pris på rommet og terrassen, og at du nøt vår frokost buffet. Takk for at du valgte å bo hos oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 13. juli 2024

Sentral beliggenhet. Veldig nært båse Oslo S og Bjørvika. Effektiv og hyggelig inn- og utsjekk. Alt gikk raskt og knirkefritt. Rom av god størrelse. Veldig fint å kunne caste fra mobil til tv og få vårt eget innhold der. God frokost med rikholdig utvalg av både varm og kald mat. Kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, Eirik Andreasse... B
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2024

Kjære Eirik,
Tusen takk for at du valgte Thon Hotel Opera under ditt opphold i Oslo. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og er glade for å høre at du hadde en positiv opplevelse. Vår sentrale beliggenhet, kun et steinkast fra både Oslo S og Bjørvika, gjør det enkelt for gjester å utforske byen. Vi er glade for at du opplevde effektiv og hyggelig inn- og utsjekk – vi ønsker å gjøre oppholdet så sømløst som mulig. Det er flott å høre at rommet var av god størrelse og at du satte pris på muligheten til å caste fra mobil til TV. Vi jobber kontinuerlig med å tilby moderne fasiliteter for våre gjester. Vår frokostbuffet, med rikholdig utvalg av både varm og kald mat, er en viktig del av gjesteopplevelsen. Vi er glade for at du fant den tilfredsstillende. Takk for at du valgte Thon Hotel Opera, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anmeldt 24. juni 2024

Midt i smørøyet. Gangavstand til alt. Jeg bruker alltid dette hotellet når jeg skal til Oslo. Det er hyggelig betjening overalt og et veldig koselig hotell. Frokosten er meget bra og innholder noe for enhver smak. Beste hotellet i byen mener nå jeg da.

Dato for oppholdet: juni 2024
1  Takk, AnitaStrindeberg
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2024

Kjære Anita,
Vi setter stor pris på at du har valgt vårt hotell som ditt foretrukne sted å bo når du besøker Oslo. Det er fantastisk å høre at du trives hos oss! Vårt engasjerte personale prøver alltid å strekke seg langt for å gi gjestene våre den beste opplevelsen. Vi er glade for at du har lagt merke til den hyggelige betjeningen og den koselig atmosfæren på hotellet. Takk for dine vennlige ord. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake neste gang du besøker byen.

Anmeldt 22. juni 2024

Sentralt og fint hotell med gode senger, rene og velstelte rom i fine omgivelser. Deilig frokost med nybakt brød og sprøstekt bacon. Flott og veldig sentral beliggenhet uansett hvor du skal i Oslo. Alltid blide og service innstilte medarbeidere. Kommer garantert tilbake. Takk for denne gang.

Dato for oppholdet: juni 2024
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, ma_hage6
Eline Johansen, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2024

Kjære Marit & Arild,
Tusen takk for den fine anmeldelsen! Det gleder oss å høre at du satte pris på våre komfortable senger, velstelte rom og deilig frokost. Vi er stolte av vår sentrale beliggenhet, og det er flott å vite at du fant den praktisk uansett hvor du skulle i Oslo. Vårt team setter stor pris på dine rosende ord om deres serviceinnstilling. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Takk for at du valgte å bo hos oss!