Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
FindHotel
Priceline
StayForLong
Destinia.com
Expedia.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (820)
Filtrer anmeldelser
820 resultater
Vurdering fra reisende
328
314
122
39
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
328
314
122
39
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9196 av 820 anmeldelser
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Thon Hotel Cecil er et svært bra hotell. Flotte rom, serviceinnstilt betjening og veldig bra frokost til tross for ombygging. Hotellet har en svært sentral beliggenhet i forhold til mine andre destinasjoner i Oslo. Kan anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, willyo756
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ole E, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Kjære gjest.

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din vurdering av vårt hotell.
Vi lærer av alle tilbakemeldinger fra gjestene våre, og setter derfor stor pris på at du har tatt deg tid til å gi oss din nyttige tilbakemelding.

Tusen takk for svært oppløftende og positive tilbakemeldinger vedr. frokost, service og beliggenhet.
Dette er uten tvil en vitamininnsprøytning for oss - spesielt nå som vi bygger om.

Alle vi som jobber her ved Thon Hotel Cecil ønsker å take deg for at du valgte vårt hotell ifm. ditt Oslo-besøk, og håper å se deg igjen som gjest hos oss snart.

Hjertelig velkommen tilbake!

Mvh, Ole F. Eidslott
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2019

Jeg har bodd på dette hotellet flere ganger over flere år og har tidligere vært skuffet over noen av rommene. De med vindu ut mot gaten har fungert greit men viss man fikk vindu inn mot innvendig atrium var det manglende mulighet for lufting og styring av temperatur. Nå jeg nå bodde her i desember 2018 var rommene blitt pusset opp og det var ikke noe problem med luften og temperaturen selv om man ikke hadde vindu ut mot gaten. Rommene var blitt veldig delikate og fine. Spisesalen var da flyttet midlertidig på grunn av oppussing så frokosten var litt amputert men jeg regner med at dette snart er i orden igjen. Sentralt plassert og kan anbefales!

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Gievddo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ole E, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Kjære gjest

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å evaluere oss etter ditt opphold hos oss ved Thon Hotel Cecil.
Vi setter stor pris på at gjester tar seg tid til å gi oss sin tilbakemelding, og vi lærer noe av alle som gir oss feedback.

Veldig hyggelig å se at du legger merke til de investeringer vi har gjennomført og arbeider med.
Ale rom ble renovert ila. 2018, og blandt de største investeringene har det nye ventilasjonsanlegget vært.
Dette har vært etterspurt av våre gjester - og vi er derfor svært tifreds med det resultatet dette har gitt oss.

Tusen takk for hyggelig kommentar vedr rom.
Hva gjelder frokosten - så har vi valgt å bygge opp et midlertidig kjøkken og buffeområde, slik at vi under ombyggingen av kjøkkenet har anleding til å servere en fullverdig frokost. Naturltigvis er hverken logistikken eller selve lokalet så hyggelig som vi helst hadde ønsket oss - men alle gjester får i alle fall en fullverdig frokost.
Nytt kjøkken og frokostbuffe regner vi med står klart medio/ultimo februar, så vi har ikke så mange ukene igjen før vi kan presentere dette. Det ser vi selvagt stort frem mot.

Alle vi som jobber her ved Thon Hotel Cecil takker deg igjen for at du tok deg tid til å vurdere oss, og ikke minst for at du valgte vårt hotell ifm. ditt Oslo-besøk.

Du er hjertelig velkommen tilbake.

Mvh, Ole F. Eidslott
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Vi overnattet en natt. Hotellets fasader er under oppussing. Dette merket vi på morgenen da boringen startet kl 0800. Rommet var ikke så stort og det var innredet ganske smakfullt. Badet hadde alle nødvendige fasiliteter. Frokostsalen måtte være midlertidig da det var plassert møbler fra flere prestegjeld og maten ble servert på en noe kaotisk måte. Dette blir sikkert bedre.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 19bgt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ole E, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Kjære gjest

Takk for din vurdering av Thon Hotel Cecil etter ditt nylige opphold hos oss.
Vi er takknemlige for gjestetilbakemeldinger, og bruker disse aktivt i vårt arbeid med å videreutvikle hotellet og vår drift.

Som du skriver - er det en større renovering som foregår hos oss - bla. bygger vi ut med 47 nye flotte rom, gjestelounge med fantastisk utsikt i 7. etg, ny restaurant og frokostsal, samt in-house treningsrom. Dette gleder vi oss veldig til, og vil bli et stort løft for både hotellets gjester og medarbeidere.

Fra medio august vil du også som gjest hos oss få gratis kveldsmat inkl. i prisen.

Vi er ferdige med byggingen av kjøkken/restaurant i februar, og lanserer fortløpende (ca. mai 2019) de nye hotellrommene og de overnevnte fellesareal.

Vi håper - tross renovering og byggeaktivitet, at du likevel hadde et OK opphold hos oss.
Du er hjertelig velkommen tilbake ved en evt. senere anledning.

Vi som jobber her ved Thon Hotel Cecil takker deg så mye for besøket og ønsker deg og dine en riktig god jul i møte.

Mvh, Ole F. Eidslott,
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

Positivt:
god beliggenhet, nydelig frokost, rent, gratis wifi & kaffe, nyoppussede rom og serviceinnstilt betjening.

Negativt:
ganske små rom, ikke restaurant (utenom frokost rom), ombygging pågår i bygget og nabobygget (så bl.a frokost inntas i temporært rom / møterom)

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Kjetil70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ole E, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Kjære gjest.

Takk for ditt bidrag i form av evaluering på TripAdvisor.

Vi setter stor pris på å høre fra våre gjester, ettersom dette hjelper oss i vårt utviklingsarbeid med Thon Hotel Cecil.
Hyggelig å se at du ut i fra din beskrivelse ser ut til å ha hatt et godt opphold hos oss.

Vi takker deg for dine hyggelige kommentarer vedr. vår frokost, fasiltieter og kanskje viktigst; gode service.

Som du skriver, er det korrekt at vi for tiden holder på med en ganske omfattende renovering.
Vi bygger ut med 47 nye romslige gjesterom, stort og flott lounge med super utstikt, treningsrom og ikke minst nytt kjøkken "open-style" og utvidelse av restaurant.
Dette ser vi stort frem til, og er endringer som våre gjester har etterspurt.
Dog er det selvsat tøft for en hotelloperatør å bygge om og samtidig holde åpent - men vi gjør vårt beste!

Derfor er det hyggelig å se at du har vært fornøyd, og vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen til "nye Cecil" en gang i fremtiden.

Du er hjertelig velkommen tilbake!

Mvh, Ole F. Eidslott
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Veldig bra hotell, hyggelige ansatte i Resepsjonen, de ansatte som hadde med frokosten og gjør var ikke like smilende. Frokosten var veldig bra, godt utvalg. Litt kjedelig at det ikke var vindu ut fra rommet, hadde liten balkong, men dette var «ut» mot frokostsalen/midten av hotellet. Likevel gikk det bra med oss tre damer på rommet, da vi skrudde varmen ned manuelt og det ble kaldere luft der inne. Men skulle ønske det var vindu ut :) Veldig sentralt i nærheten av det meste. Alt i alt er vi godt fornøyd med hotellet, kommer gjerne igjen :) Takk for oss!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Kitin1212
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ole E, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Kjære gjest

Takk for at du har tatt deg tid til å evaluere oss etter deres nylige opphold hos oss.
Vi ved Thon Hotel Cecil setter stor pris på å høre fra gjestene våre om hvordan de opplever å være gjest hos oss, og vi er glade for å se at dere har hatt et hyggelig opphold hos oss.

Som det fremgår av din kommentar er de fleste av våre rom vendt inn mot en innvendig bakgård/atrium, som vår frokostsal også er å finne. Pg.a. at mange gjester ønsker frisk luft, har vi valgt å installere et helt nytt ventilasjonsanlegg, som gjestene selv kan regulere - som du også er inne på i din evaluering.
Luftkvaliteten er svært god - men for mange kan det nok være noe "uvant" med en slik løsning.

Det var likevel oppløftende å lese at dere opplevde at det gikk fint å stille inn systemet ihht. deres ønsker - som jo også er meningen.

Vi som jobber her ved hotellet takker dere så mye for at dere tok dere tid til å evaluere oss, og ikke minst for at vårt hotell ble valgt ifm. deres Oslo-besøk.

Dere er velkommen tilbake, og vi håper å få gleden av å ha dere som gjester igjen snart.

Mvh.
Ole F. Eidslott
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser