Kurt Willy
5,0 av 5 boblerAnmeldt 21. juli 2020via mobile enheter
Ole Eidslott, Daglig lederThon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. juli 2020
Kjære gjest.

Takk for at du har tatt deg tid til å evaluere oss etter oppholdet ved Thon Hotel Cecil.
Vi setter stor pris på at våre gjester tar seg tid til å gi oss sin tilbakemelding - og lærer av all feedback vi får.

Supert å se at dere har hatt det fint hos oss, og takk så mye for dine hyggelige kommentarer vedr. beliggenhet, frokost og service.

Alle vi som jobber her ved hotellet takker igjen så mye for en fantastisk hyggelig tilbakemelding - og ikke minst at du valgte oss ifm. ditt Oslo-besøk.

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen tilbake også ved en annen anledning.

Alle vi på Cecil ønsker en fortsatt god sommer!

1.2 km fra Thon Hotel Cecil
Double room
0.6 km fra Thon Hotel Cecil
  • Official Site
0.4 km fra Thon Hotel Cecil
Our lounge area on the second floor
0.1 km fra Thon Hotel Cecil
1.0 km fra Thon Hotel Cecil
Basseng
6.9 km fra Thon Hotel Cecil
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Thon Cecil ligger rett ved Stortinget og har gåavstand til det du måtte ønske i Oslo. Nationaltheatret t-bane ligger 5 minutter unna og for de som kommer med bil er Saga P-hus nærmeste parkering (470,- pr døgn).

Thon Cecil er et relativt rimelig hotell med godt standard. Rommet vi fikk var ganske stort med TV, vannkoker og kaffe. Komfortabel dobbeltseng og god ekstraseng til junior.

Frokosten var kjempegod med flere varmretter. Hyggelig personale som raskt holder restauranten ryddig og ren hele tiden. God avstand mellom bordene slik at koronahensyn enkelt kan følges.

Eneste minus er støy fra gaten om natten. Det er ikke mye biltrafikk, men det er mange festglade mennesker, spesielt i helgene.

Jeg kan trygt anbefale Thon Cecil når du kommer til Oslo.

2  Takk, Jøran D
Ole Eidslott, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære gjest

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din evaluering etter oppholdet ved vårt hotell.
Vi setter stor pris på all feedback vi får fra våre gjester og lærer noe av all feedback vi får.

Takk for hyggelig tilbakemelding vedr. standard og sentral beliggenhet, romstandard og utstyr på værelset.
Takk også for hyggelig omtale vedr. vår frokost og de tiltak vi gjør ifm. den pågående pandemien.

Til info vedr. gatestøy - vi har også en rekke værelser inn mot bakgård/atrium, som er svært stille.
Bare gi oss beskjed ved neste evt. opphold, så holder vi gjerne av et slikt rom til deg.

Alle vi som jobber ved Thon Hotel Cecil takker deg nok en gang for hyggelig omtale, og ikke minst for at du valgte oss ifm. ditt Oslobesøk.

Vi ønsker deg velkommen igjen.

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Betjeningen i resepsjonen er veldig hyggelig og imøtekommende, og rommene rene. Frokosten var veldig god, og det er en fin løsning ved at personalet legger opp for deg i denne corona situasjonen. Det er et pluss at det er veldig sentralt.

1  Takk, Malenemoen

Kjære gjest

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å evaluere oss etter ditt nylige opphold hos oss.
Vi setter stor pris på all feedback fra våre gjester - og tar med oss feedback vi får videre i vårt arbeid med å forbedre hotellet ytterligere.

Takk for svært hyggelig omtale, det er svært gledelig å se at du oppfatter vårt personale som hyggelig og imøtekommende og vi takker også for hyggelig feedback vedr. vår frokost og beliggenhet.

Alle vi som jobber ved Thon Hotel Cecil takker deg så mye for at du valgte oss - og håper vi får anledning til å ønske deg velkommen tilbake også ved en senere anledning.

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Service var helt strålende både ved innsjekk og utsjekk. Alt gikk veldig fort og smertefritt. Hotellet ligger veldig sentralt til. Frokosten var helt nydelig. Skal uten tvil tilbake hit ved beste anledning.

2  Takk, aryadehnavi
Ole Eidslott, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Kjære gjest

Tusen takk for en flott omtale som vi setter stor pris på.
Vi er veldig glade for all feedback, da dette er med på å gjøre det lettere for oss å utvikle vårt hotell og våre tjenester videre i positiv retning.

Svært gledelig å se at dere har hatt et fint opphold med god frokost og at dere har hatt en fin serviceopplevelse.

Alle vi som jobber ved Thon Hotel Cecil takker dere så mye for besøket og håper å få lov til å være vertskap også ved neste Oslo-besøk.

Velkommen igjen!

Anmeldt 30. mai 2020

På plussiden; meget hyggelig betjening, fint og stort hotellrom. Fikk gunstig tilbud på ekstra overnattingsdag. På minussiden; lørdag klokka 07.00 begynte et lurveleken av en svært plagsom karakter med boring i vegger, i etasjen under der mitt rom var. Bråket varte en halvtimes tid og ødela fullstendig opplevelsen lørdag morgen. Resepsjonisten beklaget på det sterkeste, men dette burde vært unngått med samtaler med firma som disponerer den aktuelle etasjen. Frokosten var preget av korona-situasjonen og et svært begrenset utvalg.

Dato for oppholdet: mai 2020
1  Takk, thongjest
Ole E, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2020

Kjære gjest

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss vurdering etter ditt opphold hos oss ved Thon Hotel Cecil.

Takk for hyggelig feedback vedr. rom og service og "value for money".
Vedr. frokost - som eneste hotellkjede tilbyr vi a la carte frokost, og ikke matpakker.

Vi er selvsagt enig i at dette ikke kan måle seg med vår prisbelønte frokostbuffe, men smittevernet gjør at vi har landet på at dette i alle fall per tid nå er det beste alternativet.

Beklager så mye arbeidet som ble utført, dette var hos en annen leietaker i samme bygning som vi ikke var varslet om. Men du har rett i at dette ikke skulle ha forekommet - men dessverre utenfor vår kontroll.
Dog skal det understrekes at vi lover å gjøre det som står i vår makt for å unngå slike ting i fremtiden.

Alle vi som jobber her på hotellet takker deg så mye for besøket og håper å få lov til ønske velkommen tilbake også ved en annen anledning.

Mvh,
Ole Eidslott

Anmeldt 29. mai 2020 via mobile enheter

Etter et nytt opphold på dette hotellet, er vi like fornøyd som alltid.
Servicen er uklanderlig, rommene veldig rene, atmosfæren er innbydende og frokosten helt fortreffelig.
Vi bruker hotellet både på forretningsreise men også for å ta en hyggelig miniferie i byen, som par og med venner.
Veldig sentralt og kort avstand til shopping og restauranter, severdigheter og slottet.

Dato for oppholdet: mai 2020
1  Takk, Scenic640379

Kjære gjest

Tusen takk for at dere er gjester hos oss!
Svært gledelig å se at dere opplever god service, og at leveransen er jevn.
Takk også for svært hyggelig omtale av vår frokost, service, renhold og beliggenhet.

Alle vi som jobber her på hotellet takker dere så mye for at dere tok dere tid til å gi oss tilbakemelding og ikke minst for at dere valgte oss ifm. deres Oslo-besøk.

Vi håper å få anledning til å ønske dere velkommen tilbake snarlig, og ønsker dere en fortsatt riktig god sommer.

Alt godt fra alle oss ved Thon Hotel Cecil.

Mvh,
Ole Eidslott