Elisabeth A
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. aug. 2020via mobile enheter
Ole Eidslott, Daglig lederThon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. sep. 2020
Kjære gjest

Tusen hjertelig takk for at du deler din opplevelse med oss og TripAdvisor plattformen.
Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre gjester og forsøker å lære av de tilbakemeldingene vi får; både det som vi gjør riktig og det som kan bli bedre.

Hyggelig å lese at du har hatt et fint opphold for oss. Flott at du satte pris på tidlig innsjekk, oppgradering og vår frokost samt renhold. Dette er viktige ting som vi vet at gjestene våre setter pris på - og som vi fokuserer på.

Ved Thon Hotel Cecil bor du midt i byen og det var hyggelig at du også likte vår beliggenhet.

Alle vi som jobber her ved hotellet takker deg igjen så mye for at du delte opplevelsen din, og ikke minst at du valgte å bestille værelse hos oss. Vi takker deg igjen og ønsker velkommen tilbake også ved en annen anledning.

Beste hilsener fra alle oss på Cecil.

• Preferred Hotels
6.9 km fra Thon Hotel Cecil
4.3 km fra Thon Hotel Cecil
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Fantastiskt opphold,som alltid.SUPER kjøkkensjef med peiling på kva han snakka om og eit fantastiskt humør👌🙌👌. Reint og flott rom. Servicen i resepsjonen er også eneståande👌 Har lege der sidan det opna i 92, aldri noko problemer

1  Takk, anitabS1859OQ
Ole Eidslott, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2020

Kjære gjest

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din vurdering etter ditt nylige opphold hos oss.
Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og forsøker å lære litt av alle som deler sin erfaring med oss.

Veldig hyggelig å se at du har hatt et fint opphold og vi takker så mye for den fantastisk hyggelige omtalen du har valgt å gi oss.
Det er gledelig å se at du har fått god service av vår kjøkkensjef - og av resepsjonen. Godt humør hjelper alltid.

Vi er veldig glade for at du har vært langvarig og lojal gjest hos oss, og lover at vi skal gjøre alt vi kan for at du også skal være en tilfreds gjest hos oss også fremover.

Alle vi som jobber ved hotellet takker igjen for omtalen og ikke minst for at du valgte å bestille værelse hos oss.

Velkommen tilbake!

Beste hilsen fra alle oss på Cecil.

Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Deilig frokost, veldig hyggelig og imøtekommende personale og hotellet lå sentralt i Oslo. Bor her gjerne igjen. Pluss for treningsrom!
Kort vei til Aker brygge og Karl Johan.
Rommet vi hadde var rent og fint!

1  Takk, BoardingPass426988
Ole Eidslott, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Kjære gjest

Takk for at du har tatt deg tid tid til å gi oss din evaluering etter oppholdet hos oss ved Thon Hotel Cecil.
Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi får og lærer av alle sammen.

Tusen takk for hyggelig omtale av vårt personale, sentrale beliggenhet, romkvalitet og renhold.
Hyggelig at dere brukte trimrommet og var tilfreds med dette også.

Alle vi som jobber ved Thon Hotel Cecil takker dere så mye for TripAdvisor-reviewen og ikke minst for at dere valgte oss ifm. deres Oslo-besøk.

Velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anmeldt 5. august 2020

Vi benyttet oss av sommertilbudet og bodde på et standard rom 2 netter i begynnelsen av juli. God beliggenhet, sentralt, stille og rolig hotell. Fint rom med gode senger. Blide, trivelige og serviceinnstilt personale.
Frokosten var veldig bra med meget godt utvalg. Det var god plass mellom gjestene og vi opplevde at hotellet ikke kunne ordnet frokosten på en bedre måte i forhold til covid 19. Vi kommer tilbake.

1  Takk, Anita M
Ole Eidslott, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Kjære gjest

Takk for at du har tatt deg tid til å evaluere oss etter ditt nylige opphold hos oss.
Vi setter stor pris på alle gjestetilbakemeldinger og lærer noe av alle som velger å dele sin opplevelse med oss.

Takk for hyggelig omtale av beliggenhet, god kvalitet på senger og serviceinnstilt personale.
Ekstra hyggelig å også få høre at dere hadde en god frokostopplevelse "til tross for" div. restriksjoner som følge av Covid-19.

Alle vi som jobber på hotellet takker deg igjen så mye for en veldig hyggelig omtale og ikke minst for at dere valgte oss.
Vi ønsker dere velkommen tilbake og håper å få lov til å være vertskap også ved en annen anledning.

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Supert hotell å beliggenhet
Gleder meg å ta en tur igjen!!
Frokosten var overlegen!!
🍻☀️🍻👏👏👏
Hotellet ligger rett i nærheten av hovedgaten i Oslo Karl Johan !
Bedre beliggenhet får man ikke
Museer og lignede ligger også like i nærheten!!

1  Takk, kurt_willy
Ole Eidslott, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Kjære gjest.

Takk for at du har tatt deg tid til å evaluere oss etter oppholdet ved Thon Hotel Cecil.
Vi setter stor pris på at våre gjester tar seg tid til å gi oss sin tilbakemelding - og lærer av all feedback vi får.

Supert å se at dere har hatt det fint hos oss, og takk så mye for dine hyggelige kommentarer vedr. beliggenhet, frokost og service.

Alle vi som jobber her ved hotellet takker igjen så mye for en fantastisk hyggelig tilbakemelding - og ikke minst at du valgte oss ifm. ditt Oslo-besøk.

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen tilbake også ved en annen anledning.

Alle vi på Cecil ønsker en fortsatt god sommer!

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Thon Cecil ligger rett ved Stortinget og har gåavstand til det du måtte ønske i Oslo. Nationaltheatret t-bane ligger 5 minutter unna og for de som kommer med bil er Saga P-hus nærmeste parkering (470,- pr døgn).

Thon Cecil er et relativt rimelig hotell med godt standard. Rommet vi fikk var ganske stort med TV, vannkoker og kaffe. Komfortabel dobbeltseng og god ekstraseng til junior.

Frokosten var kjempegod med flere varmretter. Hyggelig personale som raskt holder restauranten ryddig og ren hele tiden. God avstand mellom bordene slik at koronahensyn enkelt kan følges.

Eneste minus er støy fra gaten om natten. Det er ikke mye biltrafikk, men det er mange festglade mennesker, spesielt i helgene.

Jeg kan trygt anbefale Thon Cecil når du kommer til Oslo.

2  Takk, Jøran D
Ole Eidslott, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære gjest

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din evaluering etter oppholdet ved vårt hotell.
Vi setter stor pris på all feedback vi får fra våre gjester og lærer noe av all feedback vi får.

Takk for hyggelig tilbakemelding vedr. standard og sentral beliggenhet, romstandard og utstyr på værelset.
Takk også for hyggelig omtale vedr. vår frokost og de tiltak vi gjør ifm. den pågående pandemien.

Til info vedr. gatestøy - vi har også en rekke værelser inn mot bakgård/atrium, som er svært stille.
Bare gi oss beskjed ved neste evt. opphold, så holder vi gjerne av et slikt rom til deg.

Alle vi som jobber ved Thon Hotel Cecil takker deg nok en gang for hyggelig omtale, og ikke minst for at du valgte oss ifm. ditt Oslobesøk.

Vi ønsker deg velkommen igjen.