Heidi L
5,0 av 5 boblerAnmeldt 27. sep. 2020via mobile enheter
Ole Eidslott, Daglig lederThon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. nov. 2020
Kjære gjest

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss tilbakemelding etter oppholdet ved Thon Hotel Cecil.
Vi er veldig takknemlige for alle tilbakemeldinger fra våre kjære gjester, og lærer av alle som gir oss feedback.

Veldig gledelig å se at vi har innfridd forventingene dine, og tusen takk for flott omtale av vårt hotell og våre rom, renhold, frokost personale og belligenhet.

Vi setter stor pris på dette og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.

• Official Site
6.9 km fra Thon Hotel Cecil
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 15. september 2020

Veldig sentralt i Oslo sentrum med kort vei til så å si alt. Veldig hyggelig og hjelpsom personal. Store, flotte rom med alt fra strykebrett til hårføner. God og innholdsrik frokostbuffé i flott lokale.

Dato for oppholdet: september 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, andreascla
Ole Eidslott, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Kjære gjest

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din vurdering etter ditt nylige opphold hos oss.
Som hotellbedrift, så er vi svært opptatt av og setter pris på å få lov til å lytte til hva våre gjester mener om oss.
Ditt bidrag er sådan til stor hjelp for oss - da det gir en pekepinn på hva vi gjør rett, og hva vi evt. bør endre eller forbedre.

Hyggelig å lese at du har vært fornøyd hos oss og tusen takk for dine hyggelig kommentarer vedr. beliggenhet, hotellrom, utstyr, frokost og ikke minst service. Dette er vi takknemlige for og takker så mye for at du nevner dette.

Alle vi som jobber ved Thon Hotel Cecil takker deg igjen for bidraget ditt og ikke minst for at du valgte oss ifm. ditt Oslo-besøk.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake og håper du får en fin høst videre.

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Kjempe fint nyoppusset hotell. Rommet var helt fantastisk, god plass, fint bad med alt av remedier du måtte trenge. Og fin utsikt.
Stille og rolig, selvom det ligger midt i byen.
Veldig bra service. Ble godt tatt imot av en blid resepsjonist, som var veldig behjelpelig med alt vi lurte på.
Hotellet ligger perfekt til, med nærhet til alt du måtte ønske deg.
Avsluttet oppholdet med en helt fantastisk frokost!

Dette hotellet kan jeg virkelig anbefale!

1  Takk, 712hildeb
Ole Eidslott, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Kjære gjest

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din vurdering av oppholdet hos oss ved Thon Hotel Cecil.
Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre gjester, både de tilbakemeldingene som viser at vi har ting å forbedre - men selvsagt også de som viser at vi gjør noe riktig.

Hyggelig å se at deres opplevelse var i sistnevnte kategori.
Tusen takk for hyggelige kommentarer vedr. beliggenhet, utsikt, service og frokost.
Dette er ting vi vet er viktig for våre gjester og er naturligvis ting som vi er opptatt av.

Takk igjen for at dere valgte å gi oss denne tilbakemeldingen, og ikke minst tusen hjertelig takk for at dere valgte oss!

Alle vi som jobber her ved hotellet takker dere så mye for besøket og ønsker hjertelig velkommen tilbake.

Alt godt og beste hilsener fra alle oss på Cecil.

Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Bra hotell med sentral beliggenhet i Oslo sentrum. Kort vei fra Oslos kjekke aktiviteter.
Hyggelig betjening og bra rom. Gode senger og rikelig med puter.
Flott coronavennlig frokost. Kan anbefales....

1  Takk, phovland
Ole Eidslott, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2020

Kjære gjest

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din vurdering.
Vi setter stor pris på feedback fra våre gjester - og bruker denne kunnskapen aktivt for å ytterligere forbedre vårt hotell.

Det er hyggelig å se at du har vært fornøyd hos oss - og takk for hyggelig omtale av frokost, beliggenhet, service og gode senger/puter.
Dette setter vi stor pris på og takker igjen.

Takk også for at du valgte oss og vi håper å få mulighet til å være vertskap også ved en annen anledning.

Beste hilsener fra alle oss som jobber ved Thon Hotel Cecil.

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Kom tidlig, kl 11, til hotellet. Ingen problem for de to herrene i resepsjon. Ble sjekket inn, pg fikk oppgradert rom. God frokost med et rikelig utvalg mat. Reint og fint på rommet. Hotellet ligger veldig sentralt til. Kort vei til det meste. Kommer tilbake

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, Elisabeth A
Ole Eidslott, Daglig leder på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2020

Kjære gjest

Tusen hjertelig takk for at du deler din opplevelse med oss og TripAdvisor plattformen.
Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre gjester og forsøker å lære av de tilbakemeldingene vi får; både det som vi gjør riktig og det som kan bli bedre.

Hyggelig å lese at du har hatt et fint opphold for oss. Flott at du satte pris på tidlig innsjekk, oppgradering og vår frokost samt renhold. Dette er viktige ting som vi vet at gjestene våre setter pris på - og som vi fokuserer på.

Ved Thon Hotel Cecil bor du midt i byen og det var hyggelig at du også likte vår beliggenhet.

Alle vi som jobber her ved hotellet takker deg igjen så mye for at du delte opplevelsen din, og ikke minst at du valgte å bestille værelse hos oss. Vi takker deg igjen og ønsker velkommen tilbake også ved en annen anledning.

Beste hilsener fra alle oss på Cecil.

Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Fantastiskt opphold,som alltid.SUPER kjøkkensjef med peiling på kva han snakka om og eit fantastiskt humør👌🙌👌. Reint og flott rom. Servicen i resepsjonen er også eneståande👌 Har lege der sidan det opna i 92, aldri noko problemer

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, anitabS1859OQ

Kjære gjest

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din vurdering etter ditt nylige opphold hos oss.
Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og forsøker å lære litt av alle som deler sin erfaring med oss.

Veldig hyggelig å se at du har hatt et fint opphold og vi takker så mye for den fantastisk hyggelige omtalen du har valgt å gi oss.
Det er gledelig å se at du har fått god service av vår kjøkkensjef - og av resepsjonen. Godt humør hjelper alltid.

Vi er veldig glade for at du har vært langvarig og lojal gjest hos oss, og lover at vi skal gjøre alt vi kan for at du også skal være en tilfreds gjest hos oss også fremover.

Alle vi som jobber ved hotellet takker igjen for omtalen og ikke minst for at du valgte å bestille værelse hos oss.

Velkommen tilbake!

Beste hilsen fra alle oss på Cecil.