Tonje B
Dato for oppholdet: februar 2024
Junaid Mohammad, AnnetThon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. mars 2024
Kjære gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så hyggelig tilbakemelding og ga oss topp score.
Dette betyr utrolig mye og motiverer oss til å fortsette med det gode arbeidet. Fint å lese at du fikk god hjelp under hele oppholdet, dere likte frokosten og at du var fornøyd med servicen.

Vi ser frem til å ta deg i mot som gjest hos oss igjen snart.
Du er alltid hjertelig velkommen til oss.

0.1 km fra Thon Hotel Cecil
0.4 km fra Thon Hotel Cecil
Double room
0.6 km fra Thon Hotel Cecil
0.7 km fra Thon Hotel Cecil
Our lounge area on the second floor
0.1 km fra Thon Hotel Cecil
1.2 km fra Thon Hotel Cecil
Få eksklusive fordeler
1.0 km fra Thon Hotel Cecil
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 18. februar 2024 via mobile enheter

Vi har sovet på mange Thon hotell som medlem men dette hotellet eller rommet vi fikk sto ikke til forventningene.
Når vi dusjet rant vannet utover hele gulvet , dusjer man lenge renner det ut av badet.
Mye støy utenfra , alt fra musikk til trafikk.
Savnet litt mer hygiene artikler som fuktighetskrem , bomull , q-tip o.l
Blir nok ikke dette hotellet igjen selvom det ligger midt i sentrum.

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, lineh951
Junaid Mohammad, Annet på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2024

Kjære gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive tilbakemelding til oss etter endt opphold. Deres tilbakemeldinger betyr mye siden det kan hjelpe oss med å bli bedre. Det er trist å lese at vi ikke levde opp til deres forventinger denne gangen. Gjerne ta kontakt direkte med oss neste gang så kan vi forbedre avvikene med engang og sørge for at du får alle fordelene du har krav på som medlem hos oss.

Vi noterer dine innspill og tar det videre med oss. Beklager for avvikene og opplevelsen du hadde hos oss.
Håper du gir oss en ny sjanse til å endre inntrykket du har fått av oss ved å bo hos oss igjen. Du er alltid hjertelig velkommen hos oss.

Anmeldt 19. januar 2024

Som vanlig meget hyggelige ansatte i resepsjon som hjalp meg med parkering og ordnet rommene tidligere en normalt.
Frokost helt nydelig, hjemmelaget eggerøre er perfekt :)
Gleder oss allerede til neste Oslo tur, som selfølgelig skal bookes på Thon Hotel Cecil

Dato for oppholdet: januar 2024
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Rune R
Junaid Mohammad, Annet på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2024

Kjære gjest. Tusen takk for særdeles hyggelig score og hyggelig kommentar. Vi lever av fornøyde gjester og veldig glad for at du har vært tilfreds gjest hos oss. Kjempe gøy at du trekker frem våre hyggelige ansatte og frokosten vår.

Alle vi som jobber her ved Thon Hotel Cecil takker deg for at du valgte oss og for at du tok deg tid til å gi oss din vurdering. Hjertelig velkommen igjen.

Anmeldt 17. januar 2024

Stilig, romslig rom med god seng og fint bad. Innholdsrik frokost med veldig god mat. Veldig hyggelig personale. Og det ligger i Oslo sentrum med gangavstand til det meste Oslo har å by på. Anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Jan R
Junaid Mohammad, Annet på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. januar 2024

Kjære gjest,

Tusen takk for at du valgte å skrive tilbakemelding til oss etter endt opphold. Veldig fint å lese at du trekker frem rommene våre, frokosten vår, sentrale beliggenheten vår og hyggelige personalet. Alle som jobber her ønsker å takke deg deg og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake som gjest snart.

Ha en strålende dag videre.

Anmeldt 25. desember 2023

Flott beliggenhet sentralt i Oslo sentrum. Fint rom. Rent og pent. Veldig hyggelig personale. Setter som alltid pris på kaffe og te på rommet og kveldsmat. Nydelig søtpotetsuppe denne gangen. God frokost.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, 13hegeb
Junaid Mohammad, Annet på Thon Hotel Cecil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2024

Kjære gjest,

Tusen takk for at du valgte å skrive tilbakemelding for oss etter endt opphold.
Så fint å lese at du likte vår sentrale beliggenhet, rommet du fikk tildelt, kveldsmat og hyggelig personalet.

Vi ser frem til å ta deg imot som gjest hos oss. Du er alltid hjertelig velkommen hos oss.

Anmeldt 21. desember 2023

Rommene på hotel Cecil har en klassisk, eksklusiv stil, i motsetning til mange andre mer minimalistiske hoteller.
Frokosten var fantastisk!
Med plassering midt i Oslo sentrum er dette hotellet en liten perle!

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, Adventure29544992494

Kjære gjest,

Tusen takk for topp score og super hyggelig tilbakemelding!
Så gøy å lese at du trekker frem rommene våre, sentarle beliggenheten og frokosten vår.

Du er alltid hjertelig velkommen hos oss.